İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@denetcii hocam ben sanmıyorum ya 82ile falan kapatacağını
-
@denetcii yok artık kardeşim 12-13 yanlış var
-
75-80 arası tahminim
-
@sbf12345 Bence sormak istedikleri 1500du:))
-
@wilfried doğru yaptın dostum. diğer şıklar kamulaştırmanın aşamalarıydı. yeterli ödenek, kamu yararı, taşınmaz tespiti, mahkeme tarafından bedel tespiti ve idare adına tescil.
-
@elinor-ostrom işte sormak istediklerini soramadıkları için sıkıntı var.nerde başladığını sorsaydı 1500 eyvallah ama 1800 de oluyor itiraz edilebilir bi soru
-
@sbf12345 ben de 75ten aşağı düşmez 80ustu görmez diyorum
-
@ilanmılano yöneltme koordinasyon arkadaşlar, mc hangi teori ekseninde kurulmuştur idealizm.ek olarak
-
@sbf12345 Yöneltme koordinasyon değil hocam; Kadrolaşma
-
vatandaşlıkla ilgili soruda 5 yıl ikamet şartı doğru, 8 yıl uzun dönem ikamet izninde geçiyor bende yeterli düzeyde Türkçe konuşmak yaptım ama o da yanlışmış doğru şıkkı bende hatırlamıyorum
-
O 1500lü soruyu ben yanlış yaptım fakat soruda bir anlaşılmazlık yoktu kökü itibariyle. Hangisinden sonra pozitif olur diye soruyordu, sanirim cevaplarken 1200den sonra ya da 1500den sonra şeklinde cevaplayacaktık. 1800 de oluyor 2100 de oluyor ama onu sormuyor, hangisinden sonra pozitif olur diyor yani 1500 ile 1800 arasinda bir yerde pozitif deger aliyorsa cevap 1500 olmalı
-
@black bk karaıyla diger ülke varandaşlgndan çıkması gbi bir şık vardı o yanlştı sanırım
-
@black bakanlar kurulu basvuru sahibinin diğer vatandaşlıktan çıkmasını isteyebilir diye bir şık vardı. Kanunda yokmus sanirim o madde ben onu yapmistim. 5 yil ve Yeteri kadar Turkce konusmak şartlar arasında var ama cevap benim dediğim mi emin değilim muhtemelen odur
-
@dellafeu soru kökünde direk pozitif olur demiyormuydu eminmisiniz?
-
@birmagdur eminim hocam, 'Sonra' ya da 'itibaren' gibisinden bir ifade yer alıyordu
-
@sbf12345 koordinasyona inanmak istiyorum:):) Salladım:)
-
@denetcii hocam ben baktım internetten ona; liderlik motivasyon koordinasyon bir de bisey daha vardi; kadrolaşma yoktu
-
@dellafeu anladım hocam bn de ona hiç dikkat etmeden 1800 işaretlmiştim
-
@dellafeu neyse ben elendim zaten biraz moralinizi bozayım bende:) O 20 kişi kesin bellidir Troll
-
Bu arada 250 - 300 kişinin sınavının okunup açıklanması 1 ay sürmez umarım? Alt tarafı optik okutcaklar üniversite için bu 2 hafta bile sürmemeli aslında