İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
- en çok kayirilan ülke
- yuce divanda yargilanamayan?
+uluslararasi orgutlerle ilgili bi soru
-
@1903bjk ana muhalefet başkanı dedim ama
-
@denetcii hocam bu bahsettigimiz kanun maddesinde 2 istisna sayilip vize istenMEYEBİLİR yaziyor. Soruda da hangisinden istenebilir seklinde soruyordu. Bu yuzden turizm amacli kiyiya inen turistten de vize istenebilir.
-
@denetcii ben de orta en arkadaydım
-
Soru derlemesinde vergi potansiyeli yazilmis ama orda vergi kapasitesi yok mu ya ben vergi kapasitesi yaptim diye hatirliyorum
-
@1903bjk vergi kapasitesi olacak ben yanlış yazmışım sanırım
-
@mostramozic tamam bende istenir diyorum zaten
-
@1903bjk soruyu hatırlatmak için öyle yazmış.
-
devletin tanımı vardı
-
@mostramozic siz hangi şıkkı isaretlediniz hocam
-
@denetcii turizm amacli kiyiya inen kisiden vize istenebilir dedim hocam
-
@ilanmılano
"bi de cevaplarda oligarsi olan" yazmissiniz ya cevabi devlet olan soru muydu o? Benim kafa iyice gitti. -
@1903bjk o soru o soru mu ben cevaplarda oligarşi olan şık hatırlayamadım
-
@ilanmılano o soruda pasaport kanunundaki yabancılara mahsus pasaportlu diyordu, yabancılara mahsup pasapaportlu vize istenir ama soruda istebilir demesi biraz kafa karışıklığı yarattı
-
@mostramozic bende onu dedim hocam zaten.Ben diyorum ki acaba başka cevabı kabul etmişler midir.Çünkü orda 72 saat olsa aranmayabilir vize şartı ama 72 saat yoktu
-
@sbf12345
Birisi guc kullanmayla ilgili onu devlet yaptim.
Digeri de baska devletler tarafindan taninmali yazan skti. Yani ben onu yaptim.
Ama benim kafa gidik bana guvenmeyin -
@1903bjk aynen güç kullanma tekeli filan diyordu bencede devlet tanımına uyuyor belirli bir grup dememiş hatta örgüt filan demiş
-
Icsel buyumenin cevabi reel gelirli olan sk degil mi o.O
-
@denetcii yok hocam digerleri şıklar vizeden muaf olunan durumlardi. Vize istenmeyebilecek iki istisnadan biri de bu turizm amacli olan. 72 saat olayi da eger vize istenmezse vizeden muaf olarak gecirilecek sure. Zaten vize istenecekse de bu 72 saatin bir anlami kalmiyor o yuzden zaten yazilmamasi gerekiyordu
-
@1903bjk bende onu yaptım , ama üzerinde mutabakat yok