İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@mostramozic anladım hocam sorun yok o zaman
-
@1903bjk bende reel dedim sonuçta reel harcamaların içinde yatırım harcamaları da var
-
@sbf12345
Kulturel relativizm yaptim bi soruyu.
Bi de iktisatta bi soru vardi faiz disi fazlanin biseye orani tarzinda. Bi turlu gelmiyo aklima beynim durdu :S -
@1903bjk aynen
-
@1903bjk tam olarak kültürel rölativizm olacak ben baktım o soru doğru
faiz dışı fazla ile ilgili operasyonel bütçe dengesi vardı cevabı faiz dışı fazla- reel faiz ödemesiydi oranlı bir şey hatırlamıyorum
Birde oran demişken yabancıların faydalandığı haklar vs türk vatandaşlarına oranlanması ile ilgili bir soru vardı tahdit veya asgari standart cevapları olması lazım
-
Bu en çok kayırılan ülke sorusunun cevabı En ziyade bilmem neye mazhar mıydı arkadaşlar?
-
@black
Ya tüh ben onu birincil acik + reel faiz odemesi yaptim.
Digerini de asgari had mi ne oyle bisey yaptim. -
@1903bjk tahdit(asgari had) yazıyordu hocam zaten şıkta
-
@ilanmılano tasarrufun negatif olmaması demiyodu hocam pozitif olması icin diyodu . 1500 olursa pozitif olmaz 0 olur , 1800 olursa 2100 de doğru
-
@dellafeu
Hiii benim beynim yanmis cidden:))) en iyisi zorlamiim daha fazla :)) tesekkurler -
@1903bjk tamam sizin dediğiniz doğru ben yanlış yazmışım zaten şıklarda doğru düzgün bir bu vardı faiz dışı fazla değilde birincil açık diyordu
-
Kaç puanla kapatır tahminen arkadaşlar? Sizce sınavın zorluk derecesi nasıldı?
-
@denetcii dan sonra ıbaresı yoktu hocam o yuzdem ben ugrasmadım bıle soruyla varsa baska fıkrı olan dınleyelim
-
@yasaklı hocam hatlar karıştı
-
@dellafeu
Evet -
Otomibil ureticisinin makinesi nihai mal midir? Ben onu ara mal olarak dusunup sadece 3 yaptim.
-
@1903bjk hocam cansın
-
Sınav zor muydu yani özellikle mevzuat ve diğer kısım. Göç daha mı kasılır acep
-
@ilanmılano iptal olacak o soru pozitıf dıyordu sadece bn bı kac kere okudum sonra e işaretlwdım dırekt d olsa cvp e de olmak zorunda cunku dan sonra ıbaresını burfda oyle olmasını ıstediği için arkadslar ekledı
-
@yasaklı Hocam harcanabilir gelir sorusundan bahsediyorsanız soru saçma ama yanlış değil bence.Hangi gelir seviyesinden sonra tasarruflar pozitif olur diyordu.Bana kalırsa tasarrufların 0 olduğu gelir seviyesini lafı dolandırıp sormuşlar.