İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@dellafeu valla ben yaptim o soruyu. Cozumunu de yazmistim buraya @beşiktaş1903 hakli yazmiyodu oyle bi ifade. Bu ne şimdi diye kendi kendime düşundüm ben de iyi hatirliyorum soruyu . Bi soru hazirlamayi bile başaramiyolar şu hale bak
-
Neyse herkes hatali oldugunu dusundugu soruya itiraz etsin derim ben
-
@shady1 vallahi dostum keşke sorular açıklansa da her şey sarih olsa, böyle yapıyorlar bizleri iyice yıpratıyorlar.. Dediğiniz gibi hatalıysa inşallah farkına varırlar
-
@dellafeu bu sinav soruları degerlendirme aşamasi resmen karambole yapiliyo. Bi soru iptal edilse mesela sinavin kaderini etkiler, edilmese yine etkiler. neyse herkese iyi geceler
-
@shady1 Aynen öyle dostum haklısın. Yani benim hatırladığım gibiyse soruda sıkıntı yok gözüküyor ben zaten her türlü yanlis yaptim; ama senin hatırladığın gibiyse kesinlikle iptal edilmeli. Hakkimizda hayirlisi, iyi geceler
-
@shady1 ben şu sorunun hatalı olduğunu düşnüyorum.
Aşağıdakilerden hangisi ceza sorumluluğunu etkilemez gibi bir soruydu?
Görevin ifası
Yaş küçüklüğü
Sağır dilsizlik
Akıl hastalığı
Haksızlık yanılgısı -
@la-casa-de-papel neymiş bunun cevabı ?
-
arkadaşlar yanlış olduğu düşündüğünüz bir soru varsa eğer bence mail atın .
-
ben sınavdan önce en az 5 sorunun yanlış olacağını bekliyordum zaten.keşke şu sınavı gaziye ya da mülkiyeye falan yaptırsalardı.
-
@sbf12345 bence bu soruda yanlış olan şık yok hepsinin ceza sorumluluğuna etkisi var
-
@la-casa-de-papel hocam mail at üniversiteye bende atacam
-
@la-casa-de-papel evet hocam Mail atar misin üniye
-
@sbf12345 atacağım dostum. Düşünüyorum başka bu tarz soru var mıydı diye hepsini birlikte yollayacağım.
-
@la-casa-de-papel evet bende toparlayıp hepsini atacam
-
-
Benim attigim adres
asbusim@ asbu. edu. tr
-
@shady1 Merhaba,
25.02.2018 Pazar günü yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavında bir soru ile ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Soruyu aşağıda paylaşıyorum konu ile ilgili tarafıma bilgilendirme yapılmasını tarafınızdan rica ederim.
Aşağıdakilerden hangisi ceza sorumluluğunu etkilemez?
a) Görevin ifası
b) Yaş küçüklüğü
c) Sağır dilsizlik
d) Akıl hastalığı
e) Haksızlık yanılgısıyolladım mail bakalım dönüş yapacaklar mı ve yaparlarsa nasıl bir dönüş olacak
-
@la-casa-de-papel Sayın Aday,
Sorularımız uzman bir ekip tarafından hazırlanmış ve sonrasında farklı bir ekipçe de kontrol edilmiştir. Endişe etmenize mahal bulunmamaktadır.
Şeklinde cevap geliyor hocam bana 11 gibi mail attılar dün -
@denetcii dostum bu soruya bu şekil bir cevap gelirse gider dava açarım.
-
@la-casa-de-papel siz bilirsiniz hocam