İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@black Bulsun bir yerden dedi gerçekten:):) Ben nüfus müdürlüğünü aradım yukarıda anlattığım gibi yazabilirsiniz diyor.
-
@luthor eski kimlikteki bilgiler yaz kardeşim e devlette vardi eski kimligi attiysan sira no vs
-
@ilanmılano peki o kırmızı kırmızı ''kaldı'' yazısı ne
-
@brzezinski Dostum onlarda sorun yok.Yeni kimliklerde veriliş tarihi,veriliş nedeni ve veriliş yeri bilgileri kaldırıldı onu sordum ben.Onu da eski bilgileri yazmak olmaz.Birde formun en altından onaylayan falan var o kısmı onlar halledecek değil mi?
-
@luthor aynen ilgili memur onayliyor
-
@brzezinski Tamamdır o zaman.Sağ olasın.
-
@luthor ne demek
-
nereden bakıyoruz arkadaşlar daha açılmadı sanırım link erişime?
-
@yasaklı başvuru yaptığımız sayfadan bakılıyor
-
@elinor-ostrom neyse 73 almışız haketmemişiz sağlık olsun mülakattaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum:)
-
Daha açıklanmayan varmı ? Bi benmi kaldım..
-
Bugün liste yarın sonuçlar falan deyince insan detaylı bir şey bekliyor sadece puan yazıyor gene
-
@beşiktaş1903 nerden bakıyorsunuz dostum.
-
@la-casa-de-papel hocam başvuru yaptığımız sayfadan link olarak da sitede göç sınavına başvur gibi bir şey var ya ona tıkla yönlendiriyor
-
Bazı tarayıcılardan bakılmıyor ben operadan göremedim internet explorerdan bakın.Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.
-
75 te kalmısım sıkıntı sorular vardı bence nasıl itiraz edebilirim ? İtiraz etmeyi düşünen var mı ?
-
@beşiktaş1903 tamam dostum 73'te kalmışız.
-
ben de 75. Eğer makro sorusunda hangi harcanabilir gelir düzeyinde pozitif olmaya başlar ise soru. sıkıntı yok. ama hangi harcanabilir gelir düzeyinde ise sıkıntı. O değide yanarım azınlığı değilde göçmeni işaretlediğime:)
-
@lewiscook sorularda açıklanırsa kafalarda ki soru işaretleri ortadan kalkabilir.
-
@la-casa-de-papel keşke açıklasalar