İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@yasaklı mutlaka gördük kendisine güvenemeyen kurum soru falan paylaşmaz.
-
arkadaşlar 3 gün önce telde başka bir şey dediler mailde başka bugün gelen maili paylaşayım sizinle de neden sorular yayınlanmıyor görün
Sayın Aday,
Telefonda görüştüğünüz kişi büyük ihtimalle Göç Uzman Yrd. sınavının yerleştirmeleri ile karıştırmıştır. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokolde sınavı tamamlama ve kazananları açıklama işleminden sonraki süreç, Genel Müdürlüğün uhdesindedir ve birçok kamu kurumunun yaptığı gibi, gelecek yıllarda yapılacak sınavlarda soru havuzunun eskimemesi için sorular yayınlanmamaktadır. Sınava giren bireyler, soruları görmüş ve yanıtlamış olduklarından, sorular yayınlanmasa dahi itirazda bulunabilirler.
En iyi dileklerimizle,
Sınav Komisyonu
SORU HAVUZU ESKİYORMUŞ ARKADAŞLAR :)))))
-
@yasaklı Eskimesin seneye de giyeriz Madem böyle neyin itiraz hakkını veriyolarki bize.
-
@yasaklı en azindan yazdığınız seyi okuyup, içerige uygun bi cevap vermisler. Bimere yazip da aldigimiz cevaplari düşünürsek bu da önemli bi sey bence
-
önce eksilmesi diye okudum haaaaa hımmm tamam olabilir dedim sonra dikkatli bakınca eskime oluyormuş onu gördüm soru eskimesi çok garibime gitti
-
Alıştılar bi havuz da havuz diye zaten bütün çıkmış sorular birbirinin aynısı.Sanki özgün soru doluydu da havuz diyolar.Sayıştay'ın sorusunu kopyalamışlar bi tane geçen soru çözerken gördüm.
-
Arkadaslar merkez göç sınavına girecek. İl. Göç sınav dağılımı nasıldı. Kanun ve diğer farklı konulardan kaçar soru geliyor. Agirlikli olarak nelere çalışmak gerek
-
@banshe Mevzuata hakim olmanız gerekiyor, yabancılar kanununa yani. Pasaport kanunundan da soru geliyor. 20 hukuk 20 iktisat 20 maliye 20 göç kanunu(mevzuat) 20 de ulus. kamu. u.a.hukuk, siyasi tarih, siyaset bilimi karışık. İl göç bu şekildeydi.
-
@dellafeu hukuk dagilimi nasıl hocam ağırlıklı yoksa hepsi esit mi.
-
@banshe sitesinde yazıyordu olanlar, ticaret ve icra iflas yok
-
Arkadaşlar daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum baktım gözüme çarpması bu evraklarla alakalı diploma e devlet çıktısı kabul ediliyor mu
-
@beşiktaş1903 edilmiyor diye biliyorum
-
@dellafeu genel müdürlükçe onaylanır diyor da herkes ankara da değil sonuçta ben şansımı denicem gibi duruyor
-
Arkadaşlar net bilgisi olan haber verirse sevinirim yarın göndericem evrakları da herkes noter onaylı mı gönderdi
-
@beşiktaş1903 okul onaylı da kabul ediliyor ama e-devleti kabul etmediklerini söylemişler, ben bu tip durumlar için önceden okulumdan 4-5 tane almıştım. E-devletteki belgeyi kabul etmeleri için isterseniz bir arayın kurumu ama yetkili bir kişiyle görüşmenizi tavsiye ederim sıradan bir memuru ararsanız yönetmelikte yazmıyor, yetkimiz yok vs diyip sizi geçiştirir.
-
@black eyvallah hocam cevap için çok sağolasın
-
Arkadaşlar az önce aradım. E-devletten diploma örneğini kabul ediyorlarmış.
-
@çekonomisssst Hocam numarayı atabilir misin?
-
@luthor 422 0832 aradım ama başka bir yere bağladı.
-
@çekonomisssst Eyvallah hocam.Aynı kişiyle daha önce konuştuğumda olmuyor demişti şimdi olur diyor.