İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Beni de aradılar antep görev yeri hayırlısı hakkımızda
-
Hayırlı olsun hocam. En geç başlama tarihine ilişkin bilgi verildi mi size? Süremiz yazılı tebligatın tebliğinden itibaren mi başlayacak acaba
-
Herkes için hayirli olsun ben de arandım.tebligat sonrası 15 gün icinde baslama hakkiniz var dendi.
-
@gsgs1905 hocam ankaradan mı yoksa atandıgınız ilden mi arandıniz.birde hangi ili kazandınız
-
@dellafeu ilk tercihim Erzurum du orası gelmiş
-
@wilfried genel müdürlük ten arıyorlar .
-
@wilfried
Genel müdürlukten arandım hocam.ilk tercigim Gaziantepti Gaziantep olmuş. -
Arkadaşlar, hala öğrenemeyen var mı? Arıyorum bekleyin aranacaksiniz deniyor
-
@ehsar hocam ilinizi mi öğrenemediniz yoksa atamanın yapılıp yapılmadığını mı?
-
Arkadaşlar söz konusu liste soruşturma yapılıp mi açıklandı yoksa soruşturma devam mı ediyor Asil arkadaşları tebrik ederim yedekler açısından soruyorum yani bizler soruşturmayı mi beklicez Benim bildiğim soruşturmaya dayanarak listelerin açıklandığı ancak bazı arkadaşlar çağrılıp bazı arkadaşlar çağrılmadigi için soruyorum
-
@zubizaretta_12 kardeşim arananlardan biri olarak atama gerceklesti güvenlik soruşturması yok tebligat gelmeden de baslayabilirsiniz dediler
Muhtemelen herkes başladıktan sonra yedeklere boş kalan kadrolar için tercih hakkı verilir -
@xxxkara eyvallah kardeşim teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@zubizaretta_12 ecmain
-
@dellafeu il için sormuştum lakin öğrendim sonunda. Konya olmuş benim de hayırlı olsun herkese inşallah.
-
Hayırlı olsun dostlar, sınırlı sayıda açılan bu ilan için oldukça fazla kazanan arkadaşımız olmuş. Kazananları tebrik ediyorum, çoğu kişi de maşallah ilk tercihlerindeki il'i kazanmışlar.