İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Bu sene KPSS'ye kadar umarım,yüklü bir alım olur.Bu konu hakkında duyum ve görüşü olan arkadaşlarımız var mı
-
Yaww diego dur allahini seversen zaten ortalik karisik Daha 2016 sonuclari aciklanmadi. Herkes heycanla orayi bekliyor. Milletin kalbine indircen.
Ama tahminimce mayistaki kpss'den once bu sene sinav acilma ihtimali dusuk gozukuyor. -
@SsjBroly Ortalık hep karışık amigoO mülakat daha bitmez.Sınava kadar puanı kullanamazsam yazık olacak 84,5 ile kaldık ortada
-
Mülakat sonucu bekliyorum bende daha o açıklanmadı o bir yana da bence il göç alım yaptığı puan türünde artık kamu yönetimi ulus falanda etkili olan bir puan türünü kullanacak bu puan türü değişikliğinden sonra zaten kurum sınavında sorumluluyduk o derslerden kısaca yeni alım olursa artık gelir uzman yardımcılığıyla aynı puan türünden olmaz gibi geliyor.
-
Aynen ilan geldi sandım.Şu 2016 sonuçlarını bile açıklayamayan kurum 2017 alımına biraz zor çıkar gibi bakıp göreceğiz.
-
@hakan59 Kritik bölüm uluslararası ilişkiler olacak.Özellikle merkez için.
-
Bu sistem puan türü değişikliği falan cidden üstüste hep bize denk geldi.Artık olsa da bu mülakat kurtulsak yoksa KPSS hazırlanmak falan yeniden zor iktisat mezunuyum ben özellikle ulus kamu falan çalışmak sıkıntılı olucak gibi
-
2017 Kpss'ye kadar alım yapmasını beklediğimiz kurumlardan biri de bu! Hadi be göç güldür yüzümüzü
-
KPSS öncesi gelir inşallah
-
@Bireysel-başvuru İnşallah hocam beklemedeyiz,gelmesi gerekir
-
Birden gorunce ilan geldi sandim
-
@Kutyler 2016 KPSS'ye girip iyi puan alan herkes beklemede üstat. ara ara ilan gelsede arkadaşlar gitse. 2016 KPSS hiç yapılmamış gibi davranıyor kurumlar
-
@busus Dinamik olun hocam gelebilir kpss'ye kadar şaşırmayın...iyi çalışmalar olsun...
-
@Bireysel-başvuru haklısınız hocam maalesef çok durgun bu sene ama alım olabilir göçten.Arkadaşların söylediğine göre epey ihtiyaç varmış yeni kurum zaten yüklü alımların devamı gelecektir diye düşünüyorum.Umarım Mayıs'a kadar güzel bir alım olacaktır
-
Kurumdan personel talebi yüksek olmasına rağmen ilan sayısı son iki alimdir çok az geliyor. Buradan Maliye Bakanlığına sesleniyorum: Hem bu yuva kurmayı planlayan gençlerin sesine hem de kamu kurumlarının yükselen nefesine kulak ver. Arz ve talep mevcutken sen neylersin?
-
Yedekler ne düşünüyor. 25 30. Sıraya kadar gelme durumu nedir?
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan iibf twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Yeni ilanın 2017 kpss den sonra en erken ekim-kasım aylarında geleceğini düşünüyorum.Çünkü bu alım da kazananların güvenlik soruşturması henüz yapılmamış ve tercih edilecek iller de henüz belli değilmiş.Ayrıca kurum yakın zamanda yeni ilana çıkacak olsa asil sayısı kadar yedek belirlemezdi bence
-
@Ragnar-Lothbrok umarım dediğiniz gibi değildir hocam. Ömrümüz beklemekle geçti Her geçen gün umut tükeniyor. İnsan ders çalışmaya kendini ikna edemiyo artık
-
@Dmt Çok iyi bilirim hocam o psikolojiyi.3,5 senedir bu sürecin içersindeyim.o sınav senin bu mülakat benim oradan oraya savruluyoruz.ankarayı mesken ettik ama elde var sıfır.çevre baskısını lafını sözünü falan da geçtim kendi ailenin bile senden bir zaman sonra başka türlü beklentisi (iş güç vs.) oluyo.sen derdini anlatmaya çalışıyosun onlar seni anlamıyolar.yani bu süreç atanana kadar her şeyiyle çok zor bir süreç.Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.