Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kartalyürekli Haklısınız hocam bende aynı şekilde düşünüyorum.
-
sınavın elbet yapılacağı çok açık. ertelenme sebebi belli. o dönemki 500 kişilik alımın ertelenmesi sonrası yaşananlar ile kıyaslamak çok tutarlı olmaz. ayrıca çok sayıda sınav erteleneceğe benziyor. sadece bir grubu ilgilendiren bi durum olmaz sınavlar elbet yapılacaktır ama şimdilik ertelenmeler kesinlikle yerinde kararlar.
-
İçişleri 500 kişiyle mülakat yaptı bir çok kurum yazılı sınavını yapıyor. Buralardan ses soluk yok. Kimse kimseyi kandırmasın bu sınavların yapılmamasının bahanesi pandemi olamaz.
-
@hicks27 Ben bu sınav için dün bakanlığı aradım. Maliye çatısı altında 4 ayrı sınavın olduğunu ve bu yüzden ayrı bir karar alamayacaklarını söylediler. Yani bakanlık bütün sınavlar için bir açıklama yapacak gibi duruyor. Ayrıca süreci çok yakından takip ettiklerini söylediler. Konuştuğum kişi hangi tarihte hangi sınav yapılacak biliyordu direkt saydı hatta birkaçını. Pandeminin durumuna göre hareket edeceklerini ama bu ay içinde bir sınav olmayacağını belirtti.
-
Hocam hangilerini soyledı hatırlıyor musunuz
-
@sinapsis hocam sanırım yanlış anlaşıldım Diğer kurumların sınavlarını kastetmiştim. Örneğin ticaret bakanlığı sınavlarını falan tarih olarak söylüyor. Hepsini takip ediyoruz dedi.
-
@ozcanis anladım hocam tesekkur ederım
-
Sınav tarihi ile ilgili herhangi bir duyum bir gelişme mevcut mu arkadaşlar?
-
@yanıldınmalthus açıklandı
-
giris belgeleri erisime acilmis
-
ilk ilan olunca sinava giren kalmadi heralde lol inanilmaz sessiz baslik
-
@justinterrogate ya da herkes pusuya yattı ders çalışıyor
-
Bence katılım yüksek olacaktır
-
ticaret bakanligi mufettisliginde bile yuzde 50ydi katilim ortalama olarak. bu vaka sayilarinda cok yuksek olacagini sanmiyorum. bircok kisi atanmistir zaten ve onlarin da bir kismi girmeyecek olabilir
-
Acaba emanet alacaklar mı?
-
Arkadaşlar geçmiş olsun nasıldı sınav ben girmedim ama vmy sınavına gireceğim o yüzden soruları merak ediyorum
-
@guy1626 güzel bir sınavdı bence. Bir tane bile saçma denilecek soru yoktu. Ben beğendim sınavı
-
geçmiş olsun arkadaşlar. bu meslek bu kadar sessizliği hak edecek bir meslek değil bence
müsait zamanınızda soruları ve genel izleniminizi de paylaşırsanız seviniriz. -
Sevindim sizin adınıza inşallah sonuç istediğiniz gibi olur hatırladığınız soruları yazabilirseniz seviniriz @miyopkeynes
-
Sorular gerçekten kaliteliydi tamamen ezber yapanın geçeceği bir sınav değildi yorum ve kavrama yeteneğini de ölçtüğünü düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun