Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@mk-ank
aman noluyor -
91 ne ya
listedekileri tebrik ediyorum -
Hemde klasik sınav bu nedir ya?Yüksek kapatırdı tamamda bu kadar çok olmaması gerek.Muhtemelen başvuranların arasında atandığı halde başvuranlar var.
-
@zenginmemur Muhtemelen Maliye Teftiş'in forsundan. Eskiden Başbakanlık Teftiş, Yüksek Denetleme Kurulu ve Maliye Teftiş herkesin başvuru yaptığı alımlardı. Yine öyle olmuş.
-
@zenginmemur
listede il göçten guydan çok adam var...
güzel meslek.. -
@KELAKİS ŞİMDİ GÖRMÜŞ OLDUNUZ!
-
Taban puan normal bence.
Hatta Mesleği olanları da çeken bir tarafı var. Toy ve cahil face grubu moderatörleri bilmez ama oldukça köklü bir kurul söz konusu. Muadili de kalmadı bu kurulun, başbakanlık vb. ilga olduğu için.Şuna tavım ama gerçekten, sosyal medyada yaşanmış bu. Arkadaş wp grubumuza geldi ss olarak, muhabbetini yaptık biraz. Burada da yazmasam olmazdı.
Adam aylar önceki iletide tavsiyelerde bulunmuş, meslek sahibi de olan birisine, 98 puanla buraya başvurdu diye sataşmış. Bi de ağız tam lağım, sokak ağzı. Bilader falan. Keşke bu gibi hakkaniyetliler kendi iş ortakları şevk ile kırk yere başvuru yaparken de aynı tavrı sergileselerdi samimi gelirdi. Ama rant ile samimiyet yan yana durmuyor işte ne yapacaksınız -
Arkadaşlar bu sınavda monografi var mı? Genellikle nasıl oluyor sınavları zor mu?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bu sınavın muhasebesi vmy tarzında, monografi içerikli mi olur yoksa Sayıştay klasiği gibi ileri düzey kayıt mı ister?
-
@Mambaa aynen öyle
-
@albertcamus bu konuda haklısın bazı grup yöneticileri sadece kendileri haklı gibi davranıyor kendi düşüncelerinin dışında bir düşünceyi kabul edemiyorlar arkasından bir kaç kişi de destek verince haklı sanıyorlar yani sanki puanı yüksek olanlar suçlu düşük olanlar haklı gibi bir ortam var gruplarda.Calisip emek veren kisinin istediği yeri seçme özgürlüğü var. Buna da kimse karışmamalı
-
Bu sınav için 91 puan gayet normal. Klasik diye düşeceğini bekleyen arkadaşlar neden böyle bir beklenti içindeydi anlamıyordum zaten.
Kpss p48ten 90+ alan birisi klasik sınavı yapmakta zorlanmaz, sınav klasik diye de basvurmazlik etmez.
Listedekilere hayırlı olsun, liste dışı kalıp Hazine ve Maliye Bakanlığı isteyenler ise açılmış olan Vergi Müfettiş Yardımcılığı, Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı, Özelleştirme Uzman Yardımcılığı ile açılacak olan Stajyer Hazine Kontrolörlüğü sınavlarına çalışmaya devam etsin. Her biri kıymetli kadrolar.
-
@genclerbirlikli
kaderim oldun vmyyyy -
@albertcamus adam sağlık müfettişi gelmis buna da başvurmuş. Bunlar gibiler yüzünden insanlar sınırda bircok sinavi kacirio. Bu artık hastalık oldu cogu kişide. Puanım var ona da başvurayım giderim belki sinava düşüncesinde millet. Asil elestirilen mevzu bu. Ama sizin gbilere mustehak bu. Bi de gelmissin savunur gibi burda boş bi aciklama yapmışsın
-
@usta Kesinlikle hocam. Kaldı ki farklı farklı listelerde görsek bir kişiyi yukarıda sözünü ettiğimiz iş ortakları gibi, o zaman kati şekilde eleştiririm. Belediye alımına bile koşanlardan bahsediyoruz burda.
Ancak Maliye Teftiş hep böyleydi. Kim hangi meslekte olursa olsun Maliye Teftişe girmeyi ister. Saldırılan arkadaş da bu forsun farkında belli ki. Çalışıyor olmasına rağmen 98 puan almış birisinden bahsediyoruz. Dediğim gibi bir başka teftiş ya da uzmanlık listesinde olursa eleştirilir. Ama Maliye Teftiş için eleştiri yapmam. -
@krugman daha yüksek puan alıp sen başvur o zaman. Hem işte çalış ham gel evde ders çalış; yemek, temizlik, alışveriş vs bunlardan bahsetmiyorum bile.. Adam çalışmış, puanını almış ve istediği teftiş kuruluysa neden başvurmasın ? Sanki duya, guya, sgk denetmenliğine başvurdu. Zaten alımın 15 kişi olduğu yerde +90 puan yapamamışsan o klasik sınavdan umut bekleme. Bu arada +90 olup küçücük bir farkla kaçıranlar için gerçekten üzgünüm, hayırlısı. İnşallah daha çok çalışırsın ve daha iyileri senin olur.
-
@mmülkiyelii Alican Hoca “ monografi olur diye düşünüyorum.” dedi.
-
@mmülkiyelii Bende monografi olur diye düşünüyorum fakat vergi müfettişliğinde oturumlarda zaman daha fazla oluyordu. Bu sınavda neredeyse süreler yarıya düşürülmüş, bunun sınava etkisi nasıl olur bilemiyorum.
-
@ozcanis muhasebeye 2.5 saat verdilerse monografi olmayabilir ya da olsa bile yevmiye kaydını gelir tablosunu isteyebilir sadece