Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@muhmul5811 ne zaman çıkmış hocam bu soru, hangi kurulun sorusu.
-
@melezprens Hocam ben Classic maliye diye bir kitaptan çalışıyorum. Orada VMY ve diğer müfettişliklerin çıkmış soruları var. Ama kitap eski bir kitap olabilir ben kendim almadım. Yine bu sınavlara hazırlanan arkadaşımdan aldığım bir kitap ama elbet internette bulabilirsiniz.
-
@babanınoglukemal Hocam hazine ve maliye müfettiş yardımcılığının bir sınavında çıkmış bir soru. Malesef tarihleri yazmıyor.
-
@muhmul5811 Bu arada VMY diye özel olarak belirtmişim farkında olmadan beynimin derinliklerinde baya bir yer kaplamış
-
@muhmul5811 hocam Hazine ve Maliye müfettişliği yeni ihdas edilen bir kadro ve ilk defa alım yapılıyor. Eski kurullar 10 yıl önce lagvedildi ve o sorularla günümüz soruları bambaşka. Bel bağlamayın derim
-
@babanınoglukemal Hocam maliye müfettişliği yazdığı için o yüzden Hazine ve Maliye Müfettişliği dedim. Yani bilmiyorum süreçte yeniyim haklısınız. Böyle kurum sınavları sorularını görünce iyi oluyor, en azından bir bakış açısı oluşturuyor sınavlara karşı
-
Arkadaşlar klasik sınavlar için günde kaç saat çalışıyorsunuz?
-
Cv için maktu bir form yok değil mi? boş a4 e yazacağız.
-
@Hasso başvuru ekranında özgeçmiş formu var hocam.Onun çıktısını alınıp,doldurup yüklenecek sisteme.
-
@MMmustafa teşekkür ederim
-
@MMmustafa hocam cv yi hangi formda yazdınız siz? Çizelge olarak mı (eğitim bilgileri, iletişim bilgileri vb diye başlıklara ayırarak) yoksa paragraf tarzında kompozisyon vb gibi mi? Kararsız kaldım da.
-
@amenis çizelge olarak yazdım ben zaten kişisel eğitim iletişim ve iş deneyimi yazsak yeterli olur heralde
-
@amenis
http://forum.tercihiniyap.net/topic/438/kurum-sınavları-için-özgeçmi̇ş-nasıl-yazılmalıdır/1?lang=trBağlantında örnek verildiği şekilde yazdım hocam.
-
@MMmustafa sağ olun hocam çok faydalı oldu.
-
@amenis rica ederim hocam.
-
@MMmustafa
ben de bu örnekteki gibi paragraflar halinde düz yazı şeklinde yazdım. şu an hmbde uzman olarak çalışan bir tanıdığımdan aldığım bilgiye göre onlar da girerlerken bu şekilde düz yazı olarak yazmışlar dostlar. ben de çizelge gibi hazırlayıp hatta fotoğraf ekleyip sonra değiştirdim. -
Bakanlık sitesine giriş yapamıyorum dostlar. Girebilen var mı acaba?
-
pek umutlu değilim ama 84,5 puan ile yaa nasip diyerek başvurduk bakalım...
-
88,7 ye gelmez değil mi??
-
sisteme fotoğraf yüklemekte zorlanan var mı? ben eski fotoğrafımı değiştirmeye çalışıyorum fakat başarısız oluyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?