Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@melezprens 2,5 saatte monografi haricinde ne yapılabilir? bizim okulda muhasebe 2 nin final sınavı 2 saat sürmüştü ve baştan sona tüm işlemleri yaptık
-
Antalya'dan sınava gidecek varsa birlikte gidebiliriz ben tek başıma araçla gideceğim.
-
@ozcanis telefonları emanetcilere mi bırakacağız yoksa güvenliğe mi veriyoruz nasıl olur?
-
@melezprens hocam o konuda bir bilgim yok maalesef
-
Girdiğim hiçbir sınavda güvenlikçiler almıyordu hocam. Fakat bir kere binaya girişin son dakikalarıydı üzerimde araba anahtarı kalmış, yalvar yakar onu bıraktım. Bir şey olursa sorumluluk kabul etmeyiz diyerek aldılar. @melezprens
-
@mmülkiyelii ibb nin müfettişlik sınavında güvenlik alıyordu bunda da öyle olsa güzel olur
-
İsteyen istediği sınava girer çok uzadı bu muhabbet. İnsanları artık rahat bırakın.
-
@kozmiktisat Kolay alınıyor zannediyorlar hocam bu puanı. Ben çalışıp kazanmışım sınavı. Canım nereye isterse oraya girerim. Sanki listeye torpille falan alıyorlar. Hakkım var kullanıyorum kimse kusura bakmasın.
-
sınava girecek arkadaşlar, haftasonu sınav var, yapılan bir açıklama var mı?
-
@mantıkuttayyr sınav giriş belgeleri hazır hocam bu hafta sonu olacak sınav.
-
@merveogutcu, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mantıkuttayyr sınav giriş belgeleri hazır hocam bu hafta sonu olacak sınav.
Sınav giriş belgelerine nereden erisiyoruz ben bulamadım
-
@etzeel sinav.hmb.gov.tr başvuru yaptığımız siteden
-
@htcnr, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@etzeel sinav.hmb.gov.tr başvuru yaptığımız siteden
Tamamdır teşekkürler.Telefondan girdiğim için görünmüyormuş.
-
Sınav ertelendi arkadaşlar
-
Hiç iyi olmadı bu erteleme
-
Geçmiş olsun arkadaşlar , büyük ihtimalle baya öteleyecekler umarım geçmişteki vmy ilanı gibi olup iptal edilmez
-
Iptal olma ihtimalini bilemem tabi ama öyle olacağı belliydi. Iptal niye olsun ?
-
@mantıkuttayyr Önceki vmy alımına kıyasen söyledim hocam bana güven vermiyor ertelenmesi
-
@xqarmedo doğrudur böyle bir ihtimal dahi kötü. Insanlar emek veriyor.
-
@xqarmedo hocam o dönem bakan değişti yapılanma başladı karşılaştırmak yanlış olur . sınav her türlü yapılır ama ne zaman bilinmez