2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar benim bir arkadaşım soruyor. Üye değil. Bu sene açılma ihtimali yüksek mi? Mart-mayıs arası yazmışlar burada galiba. Sağlam duyum mu?
-
@önemli hocam mart falan bence imkansiz ya, ocakta ilan gelmesi lazim onun icin, oyle bi calisma olsa elbet haberimiz olurdu. Mayis meselesi de onceki sinav basliginda fazlasiyla konusuldu, kesin bisey yok, bir ihtiyac var ve bundan yola cikarak biraz beklenti, biraz duyum karışımı bi bilgi var ortada️ bundan onceki yillarda dolasan bahar sinavi beklentileri gibi degil ama, bu sefer dayanagi var
-
İkisi de hocam@avemim
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de uzun zaman sonra bu sınava hazırlanmayı düşünüyorum fakat kaynak olur ders dinleme olur napacağımı bilmiyorum. Anayasa ve İdare Hukuku derslerinde Ahmet nohutçu kitabı mı alınmalı yoksa themis kaynağı mı? Mahalli idare, İnsan Hakları ve İktisat ta kaynak ne olmalı ?
-
@politicking Şahsen ben Ahmet Nohutçudan çok memnunum ama Themiside övenleri çok duydum. Bence bir şey kaybetmezsin ikisinden birini seçersen.
-
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu ösymde soru itirazı süreci nasıl işliyor ? Mesela bir soruyu kitapçıktan işaretledik ama optiğe geçirmeyi unuttuk. Bunu değerlendirmeye alıyorlar mı ?
-
@önemli Mart-Mayıs sınavı asparagas hocam. Sonbaharda olur alım olursa.
-
@ilhannnn teşekkürler hocam. Peki youtube da dinlenecek hoca var mı iktisat-hukuk ? Bir kursa yazılmak gerekir mi online vb. gibi ne dersiniz ?
-
Ahmet Nohutçu hoca videoları kaldıracak mı kanalından?
-
@politicking Kurs hakkında hiçbir fikrim yok. Ben iktisat videosu olarak benim hocamın videolarını izledim çok faydalı oldu Bilge Beyaz ve Mesut Güzelli.
-
@ilhannnn Hukuklar ve diğer dersler için öneriniz var mı youtubedan?
-
@politicking Diğerlerini direk kaynaklardan çalıştığım için bir şey diyemeyeceğim. İllaki buradaki arkadaşlardan öneride bulunacaklar vardır. Bekleyelim. Benim iktisat biraz zayıftı bu yüzden YouTube dan dinleme gereği duydum. Faydalı oldu.
-
@MiraKar Hocam yanlış hatırlamıyorsam kaldırılmayacak dendi.
-
@ilhannnn Cevapların için çok teşekkür ederim kardeşim. İnşallah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın. Son bir soru daha soracağım izninle. İktisatta mıkro ve makrodan hangı kaynakları almalıyım ve soru bankası olarak?
-
@MiraKar Ben kaldırılmayacak dediğini hatırlıyorum sanki
-
@politicking Soru bankası olarak Analizi alabilirsin. Soru cevap kısmında konuyu özetliyor okudukça konunun zihninde oturduğunu farkedeceksin.Bu yüzden biraz kalın kitaptır ama faydasını görürsün. Konu anlatımı hakkında bir şey diyemeyeceğim hocam onu sen yine araştır çünkü önemli bir ders ve çok kaliteli kitaplar var. Dediğim soru bankasının faydası olacağından emin olabilirsin. Bugün fazla reklam yaptık inşallah bir sıkıntı olmaz.
-
@ilhannnn çıkmaz inşallah. eyvallah kardeşim ağzına sağlık.
-
@ilhannnn @laissezpasser anladım teşekkür ederim hocalarım
-
Bu sene inşallah ben de varım arkadaşlar, süreçte herkese başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun...
- Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır...
-
@siyasalllııı hocam asparagas değil. Zaten Süleyman Soylu da söyledi açık var diye 2 ay önce.