2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Merhabalar arkadaşlar. Bu başlık altında 2021 Kaymakamlık çalışmalarımıza start verelim. Başlıkta bol bilgi ve yönlendirici işlere el atalım. Birbirimize yardımcı olalım.
Hepinize verimli ve hayırlı bir çalışma diliyorum. @antimülakat
-
Bu seneki yapılan kaymakamlık sınavının canlı tanıklarından Themis-Kaymakamlık Kampı-Yiğit Yılmaz kitaplarını hakkında net yargıya ulaştığını düşünüyorum. Bu bu sene sınava yeni girecek olan bizlere yardımcı olmak amacıyla düşüncelerinizi bekliyoruz
-
Ben de aranıza yeni katıldım, sınava iktisat çalışarak başlamak istiyorum. Sizler nasıl ve hangi kaynaklarla çalışıyorsunuz ?
-
@pollyanna Temel bilgin varsa(Temel bilgin yoksa youtube ya da online kurs aracılığıyla yapıyı oluştur) Zeynel Dinler ve Erdal ünsal'dan devam et. Çıkmış soruları çöz.
-
Yerimizi alalım.
-
Selam arkadaşlar. Bende bu sürece erkenden başlama kararı aldım. 2021 senesi bizim olsun inşallah. Bu arada 4 yıldır bu sürecin içindeyim. Yeni başlayıpta aklına takılan bir konu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Herkese başarılar şimdiden. İyi çalışmalar.
-
Biz de yerimizi alalım, değil mi ? ;))) Herkese şimdiden iyi çalışmalar ve başarılar dilerim.
-
O zaman merhaba arkadaşlar birbirimizi motive ettiğimiz, yardımlaştığımız ve devre olduğumuz bir döneme inşallah.
-
Duyum-u Umumiye diye bir komisyon kurulsun. Bütün duyumcular orada istişare edip karar verdikleri en sağlıklı duyumları ahâliye deklare etsin:)
-
@LioN yanlış yere yazmisiz. 2021 ne ara aciliverdi:)
-
Şu sınavda şansım niye yaver gitmiyor anlamıyorum hep kıl payı kaçıyor , bu senede hiç bilmediğim soruları yapıp basit soruları yapamadım
-
@Semihylc hiç bilmediğim sorular derken üfürme mi kardeşim:)
-
Öyleyse şimdiden yerimizi alalım :)) Herkese bol şans dilerim.
-
@LioN yok yani fikrim olmayan sorular veya çok düşünüp sonucuna ulaştığım diyeyim basitleri de yanlış okuyup yanlış yaptık 🥺
-
@Semihylc basit goller yedik
-
Çalışmayı düşündüğünüz kaynakları belirtir misiniz ?
1.) Ben hukuklar için kaim makam konu anlatımı ve soru bankası olarak kaim makam soru bankası
2.) iktisat için Yüksel Bilgili (soru bankası )
3.) Türkiye ekonomisi - Yasin Çoban Konu anlatımı
Burada sizin öneriniz var mı? Özellikle hukuk ve iktisat için soru bankası önerisi verir misiniz ? -
Mayıs ayı sınav yapılacak söylentileri ne kadar doğru, bilen var mı ilkbahara doğru sınav yaparlar mı acaba?
-
Selamün aleyküm sonuçların açıklanması başlığını beklerken bir yandan da bu başlık ne zaman gelir diye bekliyordum, açıldı. Bu sene bende buradayım, bu sefer iki ay çalışmak yok Allah'ın izniyle. Çalışmanın hakkını vereceğiz.
-
@siyasalllııı hocam giriş kısmını ufak çaplı düzelttim bilgin olsun.
-
@Antimülakat tabi hocam daha iyi oldu böyle