2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Merhaba arkadaşlar, herkese başarılar diliyorum. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Kpss A(iktisat, muhasebe, maliye, hukuk) ve Kaymakamlık sınavlarına ilk kez gireceğim. İki sınav arasında genellikle bir-iki ay oluyor ancak olmayabilir de. Önerebileceğiniz bir çalışma metodu var mıdır? Nasıl ilerlememi önerirsiniz?
-
@dogangultekin İktisat ve Hukuk derslerine kaymakamlık sınavına uygun bir şekilde ayrıntılı çalışırsan hem kpss sorularını rahat yaparsın hem de kpssden sonra kaymakamlık için zaman kaybın olmaz. Muhasebe ve maliyede artık senin ders çalışma azmine ve disiplinine kalmış.
-
Bu sayfayi görünce hep ayri bir duygulaniyorum valla
-
@pisagor daha sayılacak çok şafak var
-
09.10.1986 dogumlu olan 2021 de olacak snvava girebilirmi.
-
@samatta bu seneki sınava 1985 doğumlular girebildiğine göre 2021 sınavında 1986 doğumlular girebilir.
-
@poohdini tskkurler hocam
-
@pisagor, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Bu sayfayi görünce hep ayri bir duygulaniyorum valla
Hele ki 72.50 de kalanlar olarak Şuan mülakat için çalışıyor olabilirdik...
-
@siyasals asıl hayal kirikligi mulakattan elenmek vardir herseyde bir hayir.
-
2021 yılında olan sınav için 01.01.1986 ve daha sonra doğanlar,
2022 yılında olan sınav için 01.01.1987 ve daha sonra doğanlar.Kaymakamlık sınavına katılabilirler.
-
@freeboy bu arkadaşa kimse inanmasın kendisine daha önce başka bir hesaptan kaç defa yazdım ihtiyaç sahibi biri var diye numarasını aldım yollayacağı adresi bilgileri verdim ama yollamadı kimse bu arkadaşın sözüne inanmasın lütfen, forumu böyle gereksiz bir konu ile meşgul ettiğim için de kusura bakmayın.
-
Arkadaşlar Kaymakamlık Sınavı hakkında deneyimli arkadaşlar bilirler ilk defa girecekler için ise tavsiye olarak şunları söyleyebilirim, İktisat ,Türkçe bu sınavda hayati önem taşıyor 2 bin paragraf sorusu çözmeden girmeyin sınava ikitsatı bitirmeden de asla başarılı olamazsınız. Hepimize kolay gelsin.
-
@sapere-aude kendisi bana ritüel 3800 kitabını ücretsiz yollamıştı Mayıs ayı gibi. Önyargılı yaklaşmayın. Kitabı tek isteyen siz değildiniz muhtemelen.
-
selamünaleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İnşallah her şey herkesin gönlünce olur. herkese şimdiden başarılar dilerim.
-
yeni başlayan biri için kaynak öneriniz nedir?
-
@sapere-aude bana da kitap yolladı hocam muhtemelen sizden önce isteyen başka arkadaşlar da olmuştur.
-
@ahıska önyargı ile alakası yok hocam anladım başkalarına yollamış Allah hayrını kabul etsin ben kendim için değil başka bir arkadaş için istedim. Yanlış hatırlamıyorsam 2 defa ulaştım sınavdan 1 ay kadar önce ve sonra kendisi yollayacağım söylediği halde yollamadığı için bende başkasına mahcup oldum , sonra bir şey yazmadım kendisine ama hala başlığa kitap isteyen varsa söylesin diye yazdığı için başkası ümide girmemesi için bu yazıyı yazdım.
-
@bahargelecek Hocam birincisi hukuk dersleri için kesinlikle mevzuat.gov.tr yi kullanmanız anayasayı ,kanunları ve cbkları edinmeniz lazım.
İkincisi İktisat ve diğer kitaplar için YouTube ya da Instagram da kitap sahibine kolay ulaşacabileceğiniz hocalardan almanızı tavsiye ederim. -
Ben yine aranızdayım arkadaslarım yüksek lisansımı yaptım geldım calısmalara basladım. herkese hayırlı ugurlu olsun.
-
İnsan Hakları için elim de Kutluay Kararlı ve Soysal Aygün mevcut ama takip ettiğime göre Ateş öneriliyor daha çok sınava hangisi daha yakın ? Bir de soru bankası hukuk kısmı için özellikle öneri alsam harika olur.Şimdiden kolay gelsin.