2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaan_akça kardesm insan haklarinda halil kalabalik bu isin en iyisi.ama akademik bir kitap ve insan haklari biraz şans isi cok zaman ayirmaya gerek yok, attigin taş ürküttüğün kurbaya degmeli.
Türkiye ekonomisinde 10 sorunun 5i ekonomik verilerden geliyor. Kalan 5 soruyu da yasin cobanin kitabi yaptirir. Ekonomik veriler icin berkay cihan son dakika veriler ve yasin coban hoca ile berkay cihan hocanin instagram sayfalarini takip etmen yeterlidir.baska yapabilecegin birs y yok inan. -
@discotheque, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
ik veriler icin berkay cihan son dakika veriler ve yasin coban hoca ile berkay cihan hocanin instagram sayfalarini takip etmen yeterlidir.baska yapab
eywallah çok teşekkür ederim.
-
Selamun Aleyküm herkese iyi çalışmalar. Ben geçen sınava mia serisi ile hazırlandım. Yeni bir kaynak onerebilecek var mı? Ayrıca ilk sayfalarda bir arkadaş baharda kaymakamlik sinavi olabilir diye duyum yazmış. Bu konu hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı? Tekrardan iyi çalışmalar.
-
@kaan_akça rica ederim kardeşim..
-
Iyi çalışmalar herkese kaim makam kaymakamlik mevzuatı kitabını kullanan oldu mu?
-
@gürkan35 İyi bir hukuk konu anlatım kitabının yanında çalışılabilecek güzel bir kaynak. Birbirlerini tamamlıyorlar konu anlatım kitabıyla mevzuat kitabı.
-
@ilhannnn Eyvallah çok sağ olasın iyi çalışmalar kolay gelsin iyi aksamlar.
-
Sayı olarak 130 söylentisi dolanıyor. Kulağıma geldi. Duyan arkadaşlar vardır illaki. Herkese hayırlı geceler.
-
@mia-10 Masallah inşallah kulağınıza gelen doğru çıkar.
-
Arkadaşlar kaymakamlık şartında 5 yıl kamuda memur olarak çalışması şartı kaldırıldı değil mi. Ben de öyle biliyordum ama en sonki ilanda böyle bi şart görmemiştim. Eskidendi sanırım bu şart. Var mı bilgisi olan.
-
Şimdiden başlayalım çalışmaya ozaman baharda olacaksa zaten tek işimiz çalışmak
-
Arkadaşlar kaim makam almak istiyorum ama yeni basım çıkar mı beklesem mi acaba, Ahmet Nohutçu idare ve anayasa için elimde, yasin çoban elimde, Berkay cihan son dakika veriler elimde, iktisat için yüksel bilgili elimde, tari zaten değişmez onda da Fetihname ve tarihin pusulası var, insan hakları için artı vizyon var. Sizce kaim makamın yeni basımını bekleyeyim mi, bir de kaynaklarımdan güncellemem gereken var mı sizce, hepsi zaten 2019.
-
@gencbiraday bahar mı hangi bahar? kim dedi baharda olacağını?
-
@bahargelecek O şart eskidendi ya da bir ara getirilmesi düşünüldü sonra vazgeçildi diye hatirliyorum.
-
@siyasalllııı alım 100'den fazla olacak dediler ve söylenene göre oldu gibi. Sınav zamanı olarak ilkbahar diyorlardı ama bilemiyorum
-
arkadaşlar tam konu ile bağlantılı değil ama sınav takvimi açıklanmadı daha niye acaba
-
@abd94 ÖSYM'nin sınav takvimi ocak ayında açıklanacak
-
@poohdini oldu gibi derken ?
-
@poohdini kaymakamlık sınavı kararlaştırıldıktan sonra ösym takvimine ekleniyor diye biliyorum. Kpss ve vb. Sınavlar gibi önceden ilan edilmiyor takvimde.
-
@estergon-kalesi arkadaş kpss için sordu. Özelden konuştuk.