2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Twitter da emekli olan mülki idare amirleri paylaşılmış
-
İktisata ilk defa çalışacak birisi olarak önerilerinizi bekliyorum. Makro iktisatta konu anlatım Yüksel BİLGİLİ’mi yoksa Erdal ÜNSAL’ın kitaplarını mı önerisiniz?Ayrıca soru bankasıda önerirseniz sevinirims
-
@blackmask2 Ben Erdal Unsali öneririm iktisat öğrencilerine ilk önerilen kitaptır başucu kitabı bir diğeri zeynel dinler diğer yazarı bilmiyorum maalesef
-
@blackmask2 İlk defa çalışacaksan Erdal Ünsal ağırdır. Ben kullanmadım ama Tufan Samet Özdurak'ın makrosu çok tavsiye ediliyor.
-
@blackmask2 Bütün hocalar iyidir kanımca. Erdal Ünsal akademik, Yüksel Bilgili ve Tufan Samet Özdurak sınavlara yönelik... Tufan Samet hocanın özgün soru bankası var Hysteresis. Bu kitap konu anlatımı tadında bir soru bankası. Ben kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yüksek hocanın Ceteris Paribus kitabı da aynı şekilde özgün soru bankası. Belli bir kaynaktan çalıştıktan sonra daha konu anlatımı çalışacak gücüm kalmadığında bu iki kitabı sınavlardan önce bir iki kez bitiririm. KPSS’de 29 d 10 y (yanlışların çoğu son dörtlüden) kaymakamlıkta 11d 1y (yanlışım işlem hatasından) yaptım. Bunların yanında Analiz özgün soru bankası yine aynı kalitede fakat çözme şansım fazla olmadı.
Konu çalışacaksanız Youtube’dan videolar izleyebilir, adını saydığım hocaların kitaplarının konu anlatımını alıp çalışabilirsiniz.
-
Mülakat başlığında duyumlar filan paylaşılıyor. Burası yetim gibi kaldı. Yok mu buraları hareketlendirecek hayırsever(ler)?
-
Arkadaşlar mia serisi kaymakamlik kullanıyorum sanki eksik gibi geliyor var mı başka kullanan yorum yapabilecek?
-
@poohdini Hocam ben telegramda okudum kimisi eylül diyor kimisi haziran diyor.
-
2020 de açıklandığında göre, evet... Başlayabiliriz.
-
Hocam kaynak güzel. Kitabını yetersiz buluyorsanız mutlaka geniş kapsamlı bir kaynak daha edinin. Ancak her şeyi öğrendikten sonra mia ile hızlı tekrar yaparsınız. Bu arada az önce açıklanan nihai listeye bakarsanız Ali hocamız 8. sıradan kaymakamlığı kazandı. Rabbim görevini layıkıyla yapmayı nasip etsin.
-
2021 sınavı için tarih ile ilgili bir duyumu olan var mı ?
-
@locke Teşekkürler hocam. Evet gördüm tebrik ederim Allah yolunu açık etsin. Tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı birkaç kişi a kadro önerdi özet güzel diye ama incelemedim.
-
Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Nohutçu hoca bir canlı yayında Haziran'da sınav olmaz, yeni mezunlarında girebilmesi adına Ağustos sonrası olur, benim öngörüm Eylül, Ekim demiş. Ahmet Nohutçu hocayı çok tanımıyorum ama bu mecrada ismini çok duyuyoruz herhalde bir bildiği vardır diyorum.
-
@kaimadam 100 kişilik alımın planlandığından bahsetmiş.
-
Nerede kalmıştık...
Bu yıl sadece bu sınava odaklanacam başka hiç bir sınava girmeyecem.
-
Bizde 2021 sinavina girmeye hak kazananlardiniz omrumuz yeterse.
-
Diğer 2020 başlığında sınav Mayıs’ta olacak rahat olun diyorlardı kasım da yaptılar biri buradakilere güvendim çalışmadım hakkım helal değil diyordu burda sınav tarihi hakkında atıp tutanlara çok inanmayın
-
Corono varken mayıs olmaz
Eylğl ekim kasım
Hangisine denk gelirrse -
@merasim34 Mayıs ayında yapılmayacaksa bunun sebebi corona olmaz. Eğer corona ise niye okulları açıyorlar o zaman. Zaten mart ayında normalleşme başlayacak.
-
@amirim üsdatım sınav öngörünüz ne