2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@sapere-aude ben gittim vasattı, sözde çok kazanan çıkarmış, doğrudur tabi yalan diyemem, bende buna aldanıp aldım ancak anladım ki işin kursla alakası yok kendin çalışacaksın, vakit ve para kaybı
-
Arkadaşlar bir müjde vereyim mi:) Bir aksilik olmazsa HAZİRAN da sınav.
-
@hayek duyum nereden
-
Aöf konusunda bir bilgim yok ama çok saçmaymış çünkü herkes aynu soruları yapıyor aoflu geçiyorsa hakkıdır.
-
@hayek İnşallah dediginiz gibi olur.
-
@hayek Haziran ise ilk iki haftadan birinde olacak. Çünkü son iki hafta YKS var
-
@amirim üstadım bir duyumunuz var mı Haziran ayı hakkındaki duyum iÇin
-
Şuan için düşünülen tarih haziran o yönde planlama yapılıyor. Duydum ilettim. sınava hazırlanmanız için faydası olur diye. Gerisi sizlere kalmış arkadaşlar vesselam. Kesinlikle haziran demiyorum ama planlanan tarih haziran.
-
@Daywalkerss Hocam sizin de bir duyumunuz var mı ?
-
Haziran olması mantıklı aslında bir bakıma. Çünkü üniversite okuyanlarda mezun olur. Mayısta olsa giremeyip bir yıl bekliycekler.
-
Ben hazirana hazır değilim ama ne olacak ?
-
Haziran’da değil diye duydum ben de
-
@hayek alım sayısı hakkında bilgi var mı? 100 üstü söylemleri vardı.
-
Çalışmaya başlayalı fark ettim ki herkes çok ilgileniyor tarihi ile ya da alım sayısı ile. Abartılı bir ilgi var bu konuya ne önemi var anlamıyorum bize düşen her halükarda çalışmak değil mi. Biraz boş geliyor bana.
-
@maximum bu sürecin olmazsa olmazlarından biri de bu
-
@maximum Şimdiki çalışma motivasyonunla sınav tarihi açıklandıktan sonraki çalışma motivasyonun arasında dağlar kadar fark olacak. Kolay gelsin.
-
@maximum Asıl sorun sınav tarihi veya alım sayısı değil ki. İlgiyi yüksek tutmak, sınav için motivasyonu sağlamak. Tabiri caizse gaza gelmek, getirmek.
-
@hayek genlede eylül ve sonrasında yapılan sınav neden haziranda yapılacakmıs biraz açar mısın ? İç işlerinden açıklama yapıldı zaten 60 kişilik ilan sonbaharda yapılacak bir ihtimal 100 kişi olacak diye.
-
@ilhannnn Belki de evet. Sağolun size de kolay gelsin.
-
Gelmiş duyumcular onlar bunlar. Bunlar hic bir sene bitmeyecek değil mi kurslarda örgün acıldı para yok iş yok at ortalığa yapıştır altina da isteyen inanır isteyen inanmaz eylul de sınav arkadaşlar isteyen inanir isteyen inanmaz planlanan o şekilde çunku ben personel daire başkanıyım bakanlikta bu sene kıyak yapicaz 200 kişi alınacak 20 katı sözlu mülakat...