2021 Kaymakamlık Sınavı
-
Elimde themis anayasa ve idare konu kitapları mevcut ihtiyacı olan varsa yollayayım
-
@amirim üstat buralara gelir miydin sen ya tanıyan bilir çok değerli bilgiler aktarmıştır aktarmaktadır
-
@freeboy arkadaşımız yollayacağım dediğinde yolluyor, karşılıksız iyilik yaptığı için teşekkür ederiz kendisine. Allah razı olsun kendisinden.
-
@amirim belli oldu mu üstad ? Bu yıl biz de varız bu yolda inşallah. 100 sayısı kesinleşti mi Komisyondan haber yoktu.
-
Kanunları çıktı mı alıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz
-
Her saniyesinden dehşetle ibret aldığım, geleceğin sorunlarına da çözümler üretebilme adına katkı sağlayacağını düşündüğüm bir belgeseli siz kıymetli arkadaşlarla da paylaşmak istedim
Sosyal İkilem Belgeseli;
https://www.filmizlesene.pw/sosyal-ikilem.html -
merhaba arkadaşlar 2020 kaymakamlık sınav sorularını bulamadım hiç bir yerde aranızda yardımcı olabilecek var mı?
-
@londonvalisi burdan atamadım dosyayı kardeşim. Neyse zaten bir numarası yok soruların
-
@siyasalllııı Neden
-
@maximum Hocam kıymetli!:) anılarım depreşmesin diye detaya girmek ve pejoratif konuşmak istemem ancak soruların kalibrasyonu yapılmadan hazırlanmış gibiydi yani bilimsellikten ziyade biraz şeyliğine hazırlanmış bir sınavdı. Sınav esnasında her ders için ben enough is enough dedikçe ösym sorry not sorry dedi?! Bol atış yapılabilirdi ben yapmadım. Atıp kazanan çok oldu. Bu şartlarda önümüzdeki sınav için hangi derste ne çıkacak gibisinden bir öngörü yapılamaz çünkü sorular belli dönemler ya da başlıklar altına alınacak şekilde kategorize edilmemiş. Kitap yazarları da bu sınavı referans almaya çalışacaklarsa eğer bunu bir prototip olarak kabul etmeliler bence yani retrospektif bir bakış açısıyla bakacak olursak 2020 öncesi ve sonrası şeklinde bir perspektif ortaya çıkar ve biz adaylar için de sonun başlangıcı gibi bir şey bu. Her şey sorulabilir bu sınavda bundan böyle çerçeve yok bu yüzden soruların bir numarası yok çünkü trajikomik bir sınav formatı var: gk gy sorusu da 1 puan alan sorusu da +standart sapma da yok bu format yüzünden ösym her yerden her telden soru sormaya odaklanmış. Adamlar sana en kült kanunun can alıcı yerini hatta herhangi bir yerini sormayıp aklına hayaline gelmeyen bir kanundan sorabilir gk gy için de aynısı geçerli hadi ben yine alanı yaptım ama gk gy fiyaskoydu.
-
@siyasalllııı Söyledikleriniz çok çalışan biri için motivasyon düşürücü. Şansına güvenen az çalışmış biri için de yükseltici. Ne diyelim hak eden kazansın.
-
@maximum yok hocam ya yeislik bir durum yok. Şahsen olmaktan korktuğum yerdeyim ama kafam fresh. Hayırlısı artık.
-
@siyasalllııı “Kafam fresh” güzelmiş.
-
Arkadaşlar 2021 de kaç kişi alınacağı belli oldu mu
-
Değerli arkadaşlar 2020 sınav sorularını arayıp bulamayanlar ya da aramaya üşenenler maillerini özelden atarlarsa gönderebilirim sorun yok.
-
@siyasalllııı çok iyi anlatmışsın hocam
-
4 doğru 2 yanlış insan hakları
6 doğru 3 yanlış TR ekonomisi yaptım.
Soruları analiz eden var mı acaba
en iyi kaynak hangisi? -
@kaan_akça hangi dersten kardesim
-
@discotheque insan hakları ve Tr ekonomisi için istiyorum
-
merhaba arkadşlar şimdi tek tek baktım 9 tane ayrı dersten sorular geliyo. genel kültür- yetenek ve alan bilgisinden. siz nasıl yaptınız her bir ders için ayrı ayrı kitap mı aldınzı konu anlatımı soru bankası falan. yani galiba hepsini birleştirici kitap veya kaynak olması zor tabi. ama 2 3 tanesi aynı kaynaktan anlatan kitaplar var mı. yada sizin çalışma şekliniz veya hangi kaynaklardan ağırlıklı çalışıyosunuz.
not: burda yeniyim kusura bakmayın bilgi sahibi olmak istiyorum her konuda.. yanlış kaynak veya ders çalışmak istemiyorum :))