2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo Üstad eski ilanı paylaşmışsınız sadece. Herhangi beklenti duyum var mı onu sormuştum.
-
@ekeblad hocam geçen yıl bilgisi geldi kendisi gelmedi. Yeniden sormaya çalışalım
-
@paretowilfredo Hocam SGK’da GUY ve İl Göç’te halihazırda çalışanların başvurması rahatsızlık yaratıyormuş. Bununla ilgili dernek başkanıyla bir konuşma yapılmış diyorlar. Bununla ilgili bir yaptırım gelebilir mi?
-
Allahını seven sgk duyumu atsın
-
@gmzankr066 Dernekten istendiyse gelmez dostum
-
@Blueberry Yeni duyum vermiştim dostum az yukarıda olacaktı.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Dostlar tablomuzda yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile RTÜK ilanlarının da müjdeleri geldi malumunuz. Buna ek olarak seçim uzman yardımcılığı ve Ulaştırma kadrolarına dair de düzenlemeler yer aldı. @russellwestbrook dostumuz da yukarıda yer verdi buna.
Tabloda yer almayan ama bu düzenlemeler içerisinde yer bulan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün de teftiş için 10 kişilik alıma çıkacağını duydum.
Bunu da paylaşalım burada dursun. -
@paretowilfredo Teşekkürler üstad, 10 kişi iyidir. YDS 50 ile beklemedeyim.
-
@whshw yok ki :)))
-
@Blueberry gecen sene 5 kisilik ilan kacla kapatmisti biliyor musunuz
-
@malatyalı-sis
81 ile kapatmıştı. -
@Blueberry hangi ilan hocam yds kaç ister ve hangi puan türleriyle olur.
-
@maybe_oneday niye bu kadar dusuk kapatmisti acaba. Yds'den dolayi mi yoksa baska sinavla cakisma, kpssye yakin olma gibi durumlar mi vardi yoksa
-
@malatyalı-sis Başka bir sınavla çakışmamıştı. Yds 50 istemişti. Yds etkili olabilir ama bu kadar düşük kapatacağını beklemiyordum.
-
@paretowilfredo üstad seçim uzman yardımcılığı, sizce aynı ysk seçim müdürlüğü gibi 200 kişi civarlarında alım olur mu?
-
@maybe_oneday, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@malatyalı-sis Başka bir sınavla çakışmamıştı. Yds 50 istemişti. Yds etkili olabilir ama bu kadar düşük kapatacağını beklemiyordum.
Kgk ile çakişmişti
-
@sipahi vakıflar genel müdürlüğü müfettişlik yds 50 + p48 toplam 10 kişi, 20 katı yazılı
-
@Blueberry eyw hocam
-
Ziraat yada vakıftan duyumu olan??
-
@Blueberry ne zaman gelecek ilan, bilginiz var mi acaba