2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Cumhurbaşkanı:
"Bakanlıklardan zorunlu olmadıkça tahsis edilen ödeneğin üzerinde harcama yapmamalarını, hatta bu ödeneklerden tasarruf etmelerini istiyoruz"
alım sayılarını etkilemez inşallah. yoksa kurumlar yalnızca çok ihtiyaç duyulan kadrolara düşük sayıda alım yapabilir.
alımlarda aynı zamanda istihdam yaratma kaygısının olmamasına neden olmaz inşallah bu açıklama. -
@19taha19 Merhaba. Ben gsb uzm. yard. sınavına hak kazandım. Sorular hala elinizde mevcut ise atabilir misiniz?
-
@ghamul1 tikanın da bir standartı yok bazen işletmeciden p24 isterken bazen iktisatçılar ile aynı potada eritip p18 istiyor. Yani belirsizliğin içinde bile belirsizlik var
-
@duha benim de aklımda soru işareti hocam. Personelden kısıyorlar olabildiğince zaten malum. İnşallah böyle bir dönem daha yaşanmaz.
-
@paretowilfredo cevaplar için teşekkür ederim üstad
-
Cumhurbaşkanı bugün "mahkeme uzmanlığı" diye bir konuya değindi bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
-
@alexandro hocam mulakatlarla ilgili bir sey dedi mi
-
@abdullah_cevdet mülakat ile ilgili herhangi bir şey söylenmedi.
İnsan Hakları Eylem Planında yer alan KPSS maddesi - https:/ /www. memurlar. net/ haber/ 957236/ -
@alexandro eyvallah hocam sagolun
-
@paretowilfredo hocam kamu denetçiliği uzman yardımcılığı hakkında bir gelişme yok mu
-
Yine gazetede bol bol ihaleden yasaklama ilanları geldi.
-
Kurumlar ne zaman hareketlenir kadro izierinden sonra mı
-
Bu il göçün akıbeti nedir acaba?Sgk duyumlarına döner de 20 kişilik bir alım gelirse diye korkmaya başladım.
-
sayı o kadar düşmez
-
İl göç ne zaman gelir ve sayı tabi ki ?
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@gencbiraday attığı tweetler aşağıda,
-Son kurulan düzenleyici denetleyici kuruluş da a grubu alımı yapacak.50 uzman yardımcısı
-İçişleri bakanlığı yeni a grubu mesleğine 90 kişilik alım yapacak.
-Eskiden KTK sahibi olan tek müsteşarlık 50 uzman yardımcısı alımı planlıyor.
-KOSGEB uzman yardımcısı Az da olsa alacaklarEskiden tek ktk sahibi mustesarliktan kastedilen hangi kurum ?
-
@abdullah_cevdet Savunma sanayi müsteşarlığı olabilir şimdi başkanlık oldu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@eomer acaba savunma sanayi yds ister mi ?
-
@abdullah_cevdet son alımında 80 yds istedi
-
O zaman yine icislerinin ilanlarını bekleyecegiz,bari icisleri alim sayilarini artirsa biraz.