2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@atibaa bende bunu çok merak ediyorum.Alımlarda sürec nasil işliyor.Şu başlığın bu kadar sessiz olması beni çok üzüyor.Bu forumda o kadar bir yerlerde uzman denetci mufettis olan kişiler var.Telefonla bilgi alıyoruz personel genel müdürlüklerinden.Bu arkadaşlar hiç mi soramaz kurumlarda alım durumunu.Cumhurbaşkanlığı alımları niye bekletsin veya kurumlar izin aldıktan sonra niye alıma çıkmıyor.
-
@zenginmemur sürec nasil isliyor bilmiyorum ama tamamen keyfi olduğu cok aşikar.Nisan ayına girecegiz henuz atama onayini bekliyoruz, atama onayi sene basinda yapilir sene ortasinda yapilmaz burokrasimizin hizina artik yetisemiyoruz.Kendini kurtaran artık dönüp bakmiyor buralara diyecek bir sey yok aslinda oturup bekleyecegiz...
-
@atibaa Hocam yine dediğim mantığa çıkıyor işte fazlalık olarak görülüyoruz.Kadro ihdası veriliyor bir kurum çıkıyor diğeri cıkmiyor ilana.Arayıncada topu başka yere atıyorlar.Cumhurbaşkanlığında izin verilmiş ama bu kurum ilana çıkmıyor bekletiyorsa suç isliyordur.Mali hizmetler örneği açık ortada keza sgk da aynı şekilde.Acaba listelerde kendi adamlarını mi toplamaya çalışıyorlar.Gerçekten anlamış değilim.Direk atamamız bile olmayacak kurum sinavi mülakat Yani akıl alır gibi değil.
-
Kurum İçi SGK Denetmenliği için de çalışmalara başlamış BÜRO-SEN Başkanı.
Arkadaşlar her yıl düzenli olarak alım yapan SGK da artık tatmin edecek bir ilan vermiyor. Dışarıdan alım için şuan konuşulan sayı SADECE 50 KİŞİ.
KURUM İÇİ SGK'yı da elimizden alırsa eyvahlar olsun...
https://twitter.com/yusufyazgan37/status/1375368441268465668?s=20
-
@busegundogdu, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Kurum İçi SGK Denetmenliği için de çalışmalara başlamış BÜRO-SEN Başkanı.
Arkadaşlar her yıl düzenli olarak alım yapan SGK da artık tatmin edecek bir ilan vermiyor. Dışarıdan alım için şuan konuşulan sayı SADECE 50 KİŞİ.
KURUM İÇİ SGK'yı da elimizden alırsa eyvahlar olsun...
https://twitter.com/yusufyazgan37/status/1375368441268465668?s=20
İlgili tweetin altında KURUM İÇİ'ne karşı olduğumuzu ve hakkımızı savunacağımızı dile getirelim dostlar.
-
Merhaba hocam @Willsmithh sizin iç işleri bakanlığı duyumunuz sonbahardı sanırsam . Güncel midir hala ?
-
@karar hocam gelecek son bilgi bu net tarih belli değil
-
@willsmithh sayı belli mi az çok konuşulan rakam var mı ?
-
@karar 10 - 20 kişi arası hocam
-
@willsmithh il planlanma gibi yeni birşey mi hocam yoksa bu uzman denetçi gibi mi
-
@tomjoad içişleri uzmanlığı
-
@willsmithh Alımda 2021 kpss puanı kullanılabilecek mi hocam?
-
@vamos hocam bilmiyorum tek bildiğim en geç yaza 10-20 içişleri uzman alınacak bu net bilgi.
-
@willsmithh sağolasın hocam daha çok göç uzmanlığını sormak istedim ama içişleri yazmışız:) bu konuda malumatın var mı?
-
Arkadaşlar mali hizmet uzmanlıgi icin geçici görevlendirme istenmiş.Not olarak istihdam sürecinin izin aşamasında olduğu belirtilmiş.Yani tek bir onay asamasi kalmıştır.Kurumdaki yetkili kişinin numarasida var.Facebooku olanlar dernek sayfasını ziyaret edip okuyabilir.Ben ihtiyac var diye yorumladım.
-
@willsmithh @06TC kiymetli hocalarim il goc ve merkez gocden bir hareketlenme var midir?
-
İçişleri 10 kişi alıyor artık 97 ile falan kapatır ben kurum olsam 4 katı adayı çağırıp üstüne arenada gladyatör dövüşü yaptırırım kazananı da elerim
-
İç işleri 2021 sonrası mı gelecek ?
-
ilgoc den ses yok mu arkdslar en son 80 le kapatmisti galibao yine yuksek alim olur mu
-
Memurlar.net haber yapmış iç bakanlığında çalışanlar görevde yükselme sınavı bekliyor diye.Bu gidişle il göç ilanı filan gelmez kurum içinde verilir benden söylemesi.Bu haksızlığa bir dur demek lazım.