2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
BDDK murakıplık ve uzman yardımcılığı ilanı önümüzdeki hafta içinde gelecek gibi duruyor hareketlilik var.
-
@keynesinabv murakip kaç kişi hocam
-
@Matrakçı-Nasuh hocam sayı ile ilgili tek bir bilgim yok yalan söylemek istemiyorum. Sadece bilişim ilanıyla sınırlı kalmayacağını biliyorum.
-
@Aslan-Reyiz hocam il planlama hakkında duyumunuz var mı ?
-
@hakimehanımm derneklere baktım çoğunluğu 2020 puanıyla başvurmuş. Yani 2019 puanıyla çoğu kimse atandı.. 60 kişilik içişleri mülakatına 45 kişi katılmış ve bunların 30u merkez uzaklıklara atanmış..
-
@Yakup-cemil evet hocam tapu alımı da bunu doğruluyor tanıdık isimlere denk gelmedim listede içişleri alımı içinde aynı şey olabilir düşük kapatır diye tahmin ediyorum geçen seneden
-
@hakimehanımm geçen sene ile aynı puanda olduğum kişi ile aramızda 40 kişi var neredeyse.. bu sene Benim sıralama 44, geçen sene aynı puana sahip birisinin sıralaması 80'lerdeydi.
-
@Yakup-cemil sizin puan kaç sıralama kaç
-
@hakimehanımm p32 puan 92,072 Sıralama 44
-
@Hasso Dostum boşa sayılmaz çünkü yanlış anımsamıyorsam Ekim ayında kadro düzenlemesi yaptı belediye meclisi. O nedenle doğru bir beklenti
-
@sbui61 Yıl sonunda gelen olabilir dostum. Yetişmezse eğer yılın ilk iki ayı genel olarak durgun geçer. Sonrasında beklemek daha mantıklı hale gelir.
-
@mehmet3842 Dostum Bakan Beyin gidişiyle netlik şu aşamada ortadan kalktı bence. Menfi olabilecek gelişmeleri de değerlendirmiştim. Umarım aksilik olmaz diyelim.
-
@adam-simith Dostum somut bir gelişme yok ne yazık ki. 2021 takvim döneminden evvel zor görüyorum halen.
-
Bu basligin bu kadar hareketsiz kalmasi gercekten cok uzucu........
-
@paretowilfredo dostum alım sayısı en az 15 20 olacak ve yds istemeyen hangi alımlar gelebilir?Kyk müfettişliği,gençlik spor müfettişliği uzmanlığı ysk uzmanlığı duy beklediğiniz ilanlar mı?
-
Daha önce yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Müfettiş yardımcılığı duyumlarınız var mı? Hangi bakanlık olduğu çok da önemli değil
-
@paretowilfredo il göç uzman yardımcılığı açılır mı? Bir de kosgeb uzman yardımcılığı?
-
Alican hocanın twetine göre ticaret uzman yardımcılığı ilanı gelecekmiş.
https://twitter.com/Alican_DOVLETOV/status/1331980879414128641 -
@eomer Yönetmeliğe göre YDS C seviye şartı var.
-
@blueberry 2018 aralıkta aldığım c seviyesi var geçerli olur mu sizce çünkü son iki sene diyor yönetmelikte