2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Duyumcular yok mu?Artık gerçekliği olmayan şeyleri bile insan duymak istiyor.
-
İl göç duyumu olan olsa keşke
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Duyumcular yok mu?Artık gerçekliği olmayan şeyleri bile insan duymak istiyor.
Göç idaresi SBB'ye 500 ilgöç 250 merkez göç için başvuruda bulunmuş. Sbb ise niye bukadar az istediniz deyip 750 ilgöç 500 merkez göç olarak revize etmiş ve ilana cikilmak üzere göndermiş. Diğer bir gelişme ise SGK cenahi da yaşanmış. SGK başkanı 1000 için talepte bulunmuş sbb ise 2 yılın üstüne 1000 mi deyip gülmüş ve 2000 kişiye revize etmiş. Ayrıca İçişleri 200 uzman yardımcılığı için başvurmuş 400 sbb tarafından iyi denilip 400'luk izin verilmiş. Şimdilik bukadar.
-
Gerçek sanılabilir hocam
-
@estergon-kalesi
ilk cümleden sonra oo iyiymiş demedim desem yalan olur -
@lion neydi şimdi bu ?
-
@lion sayılardaki sıfırları silerek okudum umutluyum bekliyorum.Tek korkum kpss tarihi
-
Strateji bütçeden arayıp bilgi almalıyız.Ben geçenlerde aradığımda kurumlara veriyoruz diye bilgi alamadım.
-
@lion İbrahim Uslu Bey bizim için bir yerlerden bilgi alamaz mı?
-
Şöyle bir bilgi edindim .
Mali hizmet için bakanlık ösym belasından sınav istemiş covid dolayısıyle ösym olumsuz dönüş yapmış bakanlıkta olumsuz yazı vermiş müdürlüğe ösym tarafından mhuy yazılı talebi geri çevrilmiş yani .
Bilgi için buyrun 0312 415 18 08 haydar memur bey .
İlerleyen zamanda düzelirse covid durumu ........ süreç tekrar başa , üzgünüm bilgi güncel olarak bu şekilde . -
@karar nasil ya her şey hazır mi yani?Ösymye kalmış tek?
-
@karar diğer sınavları yapabilirken bu sınava böyle dönüş yapması saçmalık. sayı ile ilgili bir bilgi var mı hocam
-
@papatyaçayı bu süreçte kaymakamlik hakimlik yapıldı.Arkadaşlar arayalım numarayı.Haydar Bey ilgili bir kişi.Ösymyi sıkıştırın dedi hatta.
-
@papatyaçayı sayı olarak daire başkanı 500 dedi net şekilde . @zenginmemur evet ösym de top bu sefer bakandan yana sıkıntı yok inşlh görürüz:) ümitsiz olmayın .
-
@karar Hocam ösym ama maliye sınav olmayacak demiş pandemiden dolayi.Yani maliye ösym ile görüşmüş.Ösym için ne yapabilirz?
-
@karar ÖSYM'ye Twitter'dan baskı yapsak hiç fena olmaz ama şansımıza vakaların zirve yaptığı dönemdeyiz.
-
Ösym vazgeçemediği sınavlar yani süresinde yapacak sınavları var mecbur olduğu yds hakimlik mia rutin bunlar bizim ki özel yarışma sınavı tabiri caizse 2 planda ama düzelince ortalık süreci hızlı ilerletirler ondan sıkıntı olacağını sanmıyorum en azından bakandan sıyrıldı olay şükür . Bu benim yorumum yorumum olmayanları belirtiyorum zaten bunda anlaşalım .
-
@eomer Hocam ösymyi aradım.Olmayan bir sinav için biz bir şey yapamayız dedi.İbrahim Uslu ya twett atalım.Rtük başkan yardımcısı Ösymye her şekilde ulaşır.
-
@eomer twette aktif bildiğim başkan olabilir bakandan çıktı iş artık bu kesin inşlh gelir
-
@zenginmemur ösym memur bilmez kuzum sallamıştır kaide alma:) net olan covid ve sonuçta bakandan yana sorun yok bu daha önemli .