2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
İçişleri uzman yrd. , afad, merkez göç, kamu denetçiliği kurumu gibi kurumlardan duyumu olan var mıdır arkadaşlar ? Buralarda çalışan arkadaşlar görüyorsunuz biliyorum bi el atın
-
@locke hocan bildi ama gerçekten
-
80+ların kpss 2021 oncesi son bi sansi olmayacak mi yaa sadece guy gorduk bu nasil bi sistem ben anlamadm illa 90 mi almamiz lazm o kdr rakip var ki ilk 100 e nasil giirelim 4. senem hala 90 alabilir miyim diyorum bu sinav zaten cok zor bi de 30 50 alimlarla bizi cikmaza sokuyorlar bakanlik niye bu kdr bekletiyo eskiden nasil aliniyormus binlerce kisi ya simdi ne oldu da devlet alim yapmiyor bizi buldu nasol bi donem arkadas isyan etmemek elde degil
-
@zenginmemur evet bilmiş ama etiketi göremez diye söyledim
-
@talisca06 İçişleri Uzman Yardımcılığı gelecek ama bir çalışma yok. Sadece ihtiyaç olduğu dile getirilmiş. Şimdilik mevcut çalışanların sorunları ile ilgileniyorlar. Tarih duyduğumda paylaşırım. İl ve merkez göç de gelecekti. Bunun için kıpırdama olduğunda yazarım yine.
-
@locke KPSS den önce gelme ihtimali var mı Mayıs gibi mesela
-
@locke icislerinden sadece uzmanlik mi gelecek il planlama veya yeni a grubu meslegi hakkinda bir gelisme yok mu
-
Teşekkür ederim Hocam
-
@hakimehanımm kendi fikrimce zor gibi ama belli olmaz gelişme olunca haberim olur hemen yazarım
-
@locke böyle bir izleniminiz mi var
-
@atibaa onlar hakkında bilgim yok maalesef
-
@muzgor mayısta olmayacağına dair mi hocam?
-
@locke teşekkür ederiz hocam bekliyoruz haberlerinizi
-
@locke aynen
-
Bu benim tahminim sadece kısa zamanda olmayabilir. 10-15 kişilik bir alım olacağını biliyorum. Daha önce başka arkadaşlar da yazdı bunu zaten.
-
BDDK düzenli ilana çıkarken diğer kurumların beklemesi inanılır gibi değil.
-
Guy alımı bir daha ne zaman olur ki
-
2 yıldır beklediğimiz alım gelmemiş.Sgk denetmen yardımcılığı özelinde yazıyorum.2 yılda açıklanması sürer.
-
@atibaa, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@willsmithh @06TC kiymetli hocalarim il goc ve merkez gocden bir hareketlenme var midir?
@paretowilfredo @06TC @Willsmithh ilgoc merkezgoc,il planlama ve icisleri uzmanliginda herhangi bir gelisme var mi ?
-
T.C. Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları
Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı) yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile 58 Uzman
Yardımcısı, 2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter alınacaktır. Alınacak personel 375 sayılı Kanun Hükmünde
Kararnamenin ilgisine göre Ek 23 üncü ve Ek 27 nci maddeleri ile Türkiye Ulusal Ajansı İnsan Kaynakları ve Uzmanlık
Yönetmeliğine göre idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilecektir.
Hayırlısı olsun arkadaşlar.