2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@atibaa haziran kotu olur hocam dedigim gibi resmen amele olmamızı istiyorlar.
-
@atibaa geçen sene 24 marttan sonra hangi ilan geldi ki Hocam yine sezonu kotu kapatmıştik
-
@lion daha yeni aradım kardeşim ara yine ayni cevabi verdi.Sende ara yaz buraya.Santralden atama izinlerini soracak de direk bağlıyorlar.Cok moral bozucu bir şey ama
-
Sınav hizmetlerini aradım direkt orasıda cvp vermiyor.
-
@zenginmemur hocam hatirladiklarim icisleri kontorlorluk mahalli idareler kontrolorlogu icisleri uzmanlik
-
@lion Hocam santralden atama izinlerini soracak dediniz mi?Cevap veriyor ama kurumlara
-
@zenginmemur yok kardeşim ben direkt SGK yı aradım. Bilgi vermiyorlarsa orayı aramanın bir anlamı yok diye düşündüm.
-
İleti kaldirilmistir.
-
İleti kaldirilmistir.
-
@ilancı Takıp edilecek bir ilan olsa ortada takibi kolayda ilan yok
-
Arkadaşlar dikkatinizi çekti ise yeni güvenlik sorusturması kanununda a grubu meslekler teftiş ve denetim elemanları yok. Veyahut ben mi yanlış yorumladım acaba kanunu. Yine birinci derece yakın ve eş kapsam dışı tutulmuş. Bu konudan dolayı mağdur olan arkadaşlar vardı onlar içinde güzel bir gelişme olmuş bu.
-
@lion Kamuya ilk kez atanacaklar veya yeniden atanacak olanlar bu kapsamda. Yani a grubu da bunun içinde. A grubunun çoğu sadece arşiv araştırmasına tabi olacak.
-
Bu pandemi sürecinde yine sil bastan gerceklesmeye basladı her şey kpss'ye kaldı tekrardan 4 ay.
Dostlar psikolojik sağlığınızı nasıl koruyabiliyorsunuz? -
@müşrif haklısın haklısın da el mahkum napalım, birde az olan ilanı kaçırmayalım
-
Bu seneki en büyük şanssızlık ilanların Aralık ayında aynı anda gelmesi oldu. Zaten daha önce ilan yoktu düzgün. Millet işe giremedi. Hal böyle olunca 90 üstü puanlar hepsine başvurdu 80 i geç 85-90 arası bile puanlarını kullanamadı hala guy ve duy haricinde. Şuanda hepimiz istiyoruz normal olarak ilan gelmesini ama gelse bir hal gelmese bir hal maalesef. Çünkü şuan hala Aralık ayi ilanlarının mülakatları çoğunda sonuçlanmadı. Şimdi ilan gelse yine 90 üstü puanlar kullanılacak hep.
-
@ilhannn00
mülakatı geçtik sınavı yapılmayanlar var daha. vmy belli değil, hmb teftiş yapacak..
hayatımın en sıkıcı 1-2 yılını yaşıyor olabilirim. -
@sokrates12
Kpssye girip 90 alsak ne olacak ki hocam. Maliye artık dışarıdan alımı bitirdi, kurumiçi için 5 yıl içinde 2 sınav yapacak. Sgk desen ölü taklidi yapıyor. İçişlerinden gelecek 100 kişilik il göçe bile şükür diyecek haldeyiz. Hala da sürece yeni girecek olanlara hayal satanları anlamıyorum. Artık devir A Grubundan gelecek 15-20 kişilik kadro için kan dökme devridir. -
@ilhannn00 dostum zaten ilan gelsin derken ben en az 30 kisilik ilan diyorum .Obur turlu isterse temmuzda gelsin yine 90 la kapatir.Bu arada guy duya atananlardan başvuran oluyor.Ilgoc olan kisi ticaret denetmenlgine basvuruyor il belli degil ve 5 kisi alınacak dusun.Ozetle yeterki yüklü ilan gelsin.Sgk mali hizmet ilanları gelirse eğer bana göre artık zorlaştı takvim yetmeyecek.İnsallah gelirler yoksa durum vahim
-
@hasso, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Çankaya belediyesi müfettiş alımına çıkacak, sayı hakkında duyumum yok.
Dostum tebrik ederim.Tam istediğim duyum tarzi nokta atışı.Başka duyumun varsa paylasirmısin?
-
@zenginmemur paylaşamaz çünkü yasaklanmış kendisi :))