2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@zenginmemur hiç bilmiyorum belli bir tarihi yok sanırım geçen sene Mart sonu verilmiş
-
Arkadaşlar daha çok bekleriz hiç ses yok.Kaderimize terk edilmiş durumdayız.Her yıl kpss A dan belli bir puan alıyoruz.Kamu kurumları A grubu alimi yapmıyor yapanlarda Guy hariç maksimum 30 kisi aliyor.Ve bu kadar aday bu süreçte inanin sağlığını psikolojisini kaybediyor.
-
Dün telefon aramalarıma Ankara merkez mali hizmetler uzman derneğini arayarak devam ettim.Her şeyi anlattım.Ösym covidden dolayi sınav yapmayacakmiş dedim.Öyle bir sey yok dedi.Maliye üst yönetimi ilana izin vermiyor dedi.Umutlandırmak istemem dedi.@karar dostumuz ve ben kamu mali yönetimi kontrol genel müdürü Haydar Beye ulaştık tek sorun osym dedi.Hal böyle oluncada ben artık cimer cevapları dısında bir çözüm göremiyorum.Beklemek çözüm değil ama elden başka bir şey gelmiyor.
-
Ne olacak bu halimiz ya
-
Biz ölmüşüzde ağlayanımız yok.
-
@zenginmemur biraz dedikodu iyidir:)
İlan şimdi verilse ve 2 ay sonra sınavı yapılsa af buyur ablacım sen ve diğer bazı adaylar sınavı alacak psikolojiye sahip değilsiniz bunu özellikle belirtmek istiyorum ,hayırlısıyla olsun, allhtan bunu diliyorum, ondan istiyoruz . Guy 1000 kişi geldi 5000 kişi sınav gördü 2000 kişi sevindirik oldu 1000 kişinin nasibi olacak yani gelsin tabi ama hayırlısıyla gelsin diretmenin şu an anlamı yok .
Haydar memur hazine uzmanı , 50-55 yaşlarında bir adamcağız, müdür olduğunu nerden duydun dilekçenin altında yazan isim ve dahi görüştüğüm memur . Nihal başkan vekaleten yürütüyor konuşmuştuk daha önce vekil olması sorun değil zaten bizler için sgk başkanıda vekaleten vs.
Dernek bizim ilgi alanımız değil ilanı onlar vermiyor .
Yani ilanın hazırlığı yürütülmesi görevini kamu mali dönüşüm müd yapıyor ve söylediğim isimler muhatap kişiler . Başkası ( dernek vs ) bizi ilgilendirmez .
Ösym'nin işleyişini bilemem onunda planları ,düzeni vardır niçin reddetti bilmiyorum ( covid denildi ) ama talep tekrar toplanır sunulur onaya vs. bunlar sıkıntı değil .
Öncelikle verilen savaşın psikolojik olduğunu unutmamak gerek . Yine söylüyorum yasal taleplerimizi elbette yapacağız yani benim kadar yüz göz olan yoktur tanıyolar artık beni yanlış ya da farklı bir bilgi olduğunu bilsem yazarım zaten .
Şu an mhuy salgın dolayısıyla askıda . -
@karar ablacım sorun kazanmak değil.Sorun şu vmy olsun mhuy olsun niye bekliyoruz.Guy hızlandırdı şimdi süreci.Şimdi sgk denetmenlik 2 yıl oldu niye gelmiyor.Zaten diğer kurumları saymıyorum bile uzaktan bakıyorum
-
@karar müdür konusunda haklısın yanlıs belirtmişim.Müdürlük mhuya bakınca aklımda öyle kalmış.Maliye üst yönetimine ulaşmamız lazım.
-
@karar Hocam madem açtık konuyu.Simdi bu talep toplandı diyoruz ya o kesin mi?Dernek bilmez diyorsun ama derneğin facebook sayfasında açıkça naklen uzman istiyorlar.Yani ihtiyaç var tamam ama 2015 sınavında talepler toplanıldigi adaylar biliyormuş.Yani ilanin ayak sesleri talep toplanmasıymis simdi resmi bir açıklama yok.
-
@zenginmemur şunu ayırmak lazım . Guy =gib , vmy = vdk bunların yönetimi müdürleri farklı . Vmy du bakayım hazine ve maliye abimiz açmış bizde açalım demedi demi zaten gib apayrı ben böyle biliyorum .
İhtiyaç var niye almıyolar diye bir soru olamaz .Kendini yıpratırsın başka bir işe yaramaz bunu diyorum ben .
Sgk hakkında fikrim yok sadece bu yıl kesin alınacak bilgisi var bende o kadar . -
@karar yıpratmasakta ilan yok ağlasak yine yok.
-
@zenginmemur talep toplanmadan neyi onaya sunacaklar ? Yani mhuy talebi iletiliyor onay çıkarsa en son müdürlükte şartlar yazılır ilana çıkılır böyle biliyorum ben:)
-
@zenginmemur zaman kötü:)
-
@karar Hocam sen yine bir kez daha bir soruştur olmaz mı?
-
@zenginmemur duy müloya giden adaylar aslında membağına gidiyor:) 6 kat çıkıp soran vardır:) mutlakada bize yok.
Haftada bir ararım bayramdan sonra giderim olmazsa:) işim yok gücüm yok . -
@karar abla bekliyiruz.Sinav ile ilan 60 gün oluyor.İnşallah Kasım ayına kalmaz
-
@karar yav bu SGK’nın derdi ne ? Bu yıl kesin de bu bir yıl KPSS öncesi mi demek yoksa 2021 aralık mı demek o bile belli değil. Huni takmama az kaldı allah çarpsın.
-
@gmzankr066 daha evvel sgk içinde sorup sormuş ve yazmıştım buraya:)
Tek bir ilana bağlanmak ve bu sgk içinse çok zor benim sgk gibi bir hayalim yok zira ank sanırım 150 kadar fazla denetmen var ank hariç düşünmüyorum sgk 'yı işin aslı bana yaramayacak bir ilan ama tabiki toplu alım dolayısıyla peşine düştük, sanırım en net bilgi hocam bu yıl alınması . Yusuf yazgan zehirlememiştir bakanı inşallh kurum içi diye . -
@karar Valla Hocam 50 kişiyi duyduğumdan beri hatta 200 kişiyi duyduğumdan beri kurum içi dedim ben. Hiç iyimser değilim. Burda ne kadar itiraz edilse de kurum içi olamaz diye başka açıklaması yok benim gözümde. Hocam peki İl Göç duyumunuz var mı?
-
valla arkadaslar beklemekten cok yorulduk eminim siz de benim.gibisiniz ders bile calisamoyorum ki yorum okumaktan psikolojikmen coktuk hepimiz 2021 de girip kac puan alacagiz bu kafada , 90 alamazsam sahsen tekrar ayni donguye girecegim 2 bucuk sene ilan gelmeme gelen ilanlarin kitligi 2022 b grubuna hazirlanmak en mantklisi gelior artk a grubundan 80 ustu puanlarla hicbirsey olmuyor saka gibi ... 73 lerle gelir uzmani olan 77 lerle vergi mufettisi olan dostlarima selam olsun a grubu bitmis resmen