2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@aley-ist bildiğim TMSF ve RTÜK var aynı zamanda BDDK, SPK kendi ingilizce sınavlarını yapıyor SEDDKda büyük ihtimal kendi ingilizce sınavını yapacaktır.
-
@aley-ist Var dostum. Ayrıca YDS istemeyip kendi sınavını yapan Kurumlar da var. Hepsini şu çalışmalarda inceleyebilirsiniz bir arada;
YDS isteyen Kurumlar;
YDS İstemeyen Kendi Sınavını Yapan Kurumlar;
Tablolar halinde;
-
@muzgor Mevcut süreç akışına etkisi olursa olumludan öte olumsuz olur dostum bence. Kısa vadede bu tür değişiklikler süreçleri sekteye uğratabilir. Diğer başlıkta da ifade ettim Bakan Bey yeni ekip kurmak isteyecektir bence. Mevcut bürokratların bir kısmının profillerinin Vedat Hoca'ya uymadığı kanaatindeyim. Bu yönden bir bekleyiş olabilir ama sonrası süreç için olumlu olması ihtimali var. En azından Zehra Hanım'dan daha duyarlı olacağını umuyorum.
-
Sayıştay denetçi yardımcılığı duyumu olan var mı acaba? O ilan olmadan ders çalışamıyorum :((
-
İşkur istihdam uzman yardımcılığı ilanıyla ilgili bir duyum var mı? Önümüzdeki 1 yıl içinde ilana çıkar mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. İyi forumlar
-
Bugün Twitter'da kurum içi gelir uzmanlığı ile alakalı bir iletiye denk geldim. Bir amca şöyle diyordu: "Bakandan talebimiz basit. 4000 kurum içi kadro. 25 test sorusu." Olayın vahametinin bu boyutlarda olduğunu tahmin dahi etmiyordum. Sınavlarını dahi şöyle sipariş eder hale gelmişler. Yazık söylenecek bir söz yok.
-
@sherlock-holmess 2015 Aralık 2018 Aralık'ta ilana çıkmış işkur 2021 performans planinda 118 uzman yardımcılığı açık kadrosu vardı ilan bu yıl sonu gelebilir öyle temenni ediyoruz
-
Bugün TİHEK Stratejik Planını inceledim. Son alınan 27 uzman yardımcısı ile 2020 yılı itibari ile 55 Uzman / Uzman Yardımcısına ulaşılmış. Takip eden her yıl da 10 uzman yardımcısı arttırılması planlanmış. Kuvvetle muhtemel bu yıl 10 kişilik ilan gelir. 2021 ilave atama izinleri verildiğinde kesinleşmiş olur. İrtibatı olan arkadaş var ise sormasında fayda var.
-
@paretowilfredo üstad 2 yılı aşkın süredir beklediğimiz İcisleri uzman yrd, il planlama uzman yrd vs gibi İçisleri bakanlığı alımlarıyla ilgili bir duyum var mı? Kaymakamlık ilanının ansızın gelmesi gibi onlarda sürpriz yapar mı? Bu sıkıntıların sonu gelir mi?
-
80+ puanlarimizin yanmasina son 3 ay Allah yardimcimiz olsun ilgöçden umudum.var hala
-
ilgöç ü bende hala bekliyorum umutla.
-
Kpss yapılana kadar hala umutlu olun dediğiniz ilan var mi?
-
Bu saatten sonra bi ilanın gelmesi sürpriz olur. Bence bu yılı kapattık
-
İl ve merkez göç umudumu koruyorum.
-
telegramda bir arkadaşımız ilgöç için kasımda ilanın geleceğini söylemiş
-
@papatyaçayı kasımda olması anlam ifade etmez.Kasimda gelecek ilan yüksek kpss puani ve yüksek doğru ile kapatmaya müsait bir alım olacaktır.100 soruda 83 doğru ile kapatmıştı en son merkez göç 80 doğru idi.Kasımda gelirse guy gibi yüksek kapatir
-
Arkadaşlar temeli olan biri kalan sürede yüksek bir kpss puanı alabilir mi sizce ? Kalan süre yeterli mi ?
-
@papatyaçayı kasım nerden çıktı yaa ben de KPSS öncesi gelir diye heves etmiştim
-
Atama izinleri yayınlanmadan hiçbir ilan gelmez. O da sıkıntılı durumda. 2 hafta önce Dpb ve sbb nin ilgili görevlerini cumhurbaşkanlığı personel ve prensipler genel müdürlüğü ne devrettiler. Orası talep toplayacakta düzen oturtacakta atama izni verecek peehhh...
-
@gizemkpss hocam ben de henuz calismaya baslayamadim toparlayamadim kendimi temelime guveniyorum insallah sinavda surpriz olmaz bize