2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@semihylc hocam ben kurum sinavidan 89 ile 1 soru ve kpss85+ile elendm arkdasm da kurum sinavindan 89 aldi kpss 77 ile mulakat gordu ve su an gelir uzmani oldu gercekten cok zor bir durum arkadasim adina cok seviniorm ama kendime cok uzuluorm kpss yuksek almayla hic alakasi yok maalesef keske merkezi olsa sirayla atansak ama surec bu sekilde maalesef
-
@rabia89 maalesef insanı bunlar üzüyor . Mülakatlar da kime ne puan neye göre veriliyor belli değil . Hakkını zaten aramanın imkanı yok . Hiç bir şekilde ortada ne bir düzen ne bir adalet var . Örneğin biz 2 sene bekledik ilan gelmedi 2020 mezunu arkadaşlara ilan geldi . Bu kadar emeğimizin karşılığını birde şans olması lazım . İlk seferde ilk ilanda atandı insanlar bende 2 ilandan elendim üstüne verdiğim emek seneler şuan boşa çıktı .
-
@rabia89 Hocam benim sitemim bu şahsa ilanlar az geldiğini kendi bildiği halde bana laf atmıştı.Ve ben haklı çıktım yine.Guy disinda kimler atandi.
-
Adam guyu kazanmış hem ticaret denetmenligini kazanmış diyor ki hangisini seçeyim.Bana hiç adil gelmiyor bu A grubu sistemi artik.Artık göstere göstere oluyor sanki.Öbür taraftan guyun mülakatinı geçmiş ticareti kaybedince haksızlık oldu diyorlar.Çok ilginç gerçekten.Biz ne yapalım bir mülakat kaybedince küplere binenler neyine güveniyor çok merak ediyorum.Ya sabır ya sabır.
-
@zenginmemur Ticaret denetmenligi gecemeyince haksizlik diyenler 120 kisinin katildigi sinavda 1. Olmasina guveniyor hocam
Neye gore yazdiginizi da anlayamiyorum. Bir mulakat gecemeyince demissiniz mesela kimin icin dediniz bunu, nereden biliyorsunuz? Guyda da 96 aldim yine hakkim olani aldim. Digerinin hakkim oldugu gercegini degistirmiyor bu. Ilk de degil ustelik ben de pek cok mulakattan elendim. Bu bana yapiliyorsa yine herkese yapilabilecek demektir
-
@zenginmemur en nihayetinde hangisini seceyim diyen kisi de birinden feragat edecek , yedege gelecek sira.
-
@yelloww aynen biz yedekleri hesaba katan yok, herkes olaya kendi penceresinden bakıyor.
-
dostlar gelecek ilgöç icin konusulan sayi hakkinda duyumu olan var mi bir de gelir uzman yardimciligi sayisinin en az 2000 olmasi icin icin etkinlikleri kpss sonrasinda mi yapacagiz planlama var mi
-
@rabia89 ilgöc kpss öncesi gelmez ise önemi yok hocam.Guy soylentileride her zaman olur.
-
Arkadaşlar yds li olup direk sözlü mülakatla alan kurumlar meslekler hangileri, kalkınma birlikleri vs hariç
-
@guyduy24 rtük, enerji bakanlığı, hazine, mgk, sanayi bakanlığı vs.
-
@paretowilfredo milli emlak yönetmeliği çıkmış.Alım ile ilgili duyumunuz var mi?
-
@zenginmemur hocam sanırım kurum içi söylentileri vardı yanlıs hatırlamıyorsam ilana çıkılırmı bilemem
-
3.atama izni sayıları da dağıtılmış..
-
Hazineye 300 vermişler acaba ne için
-
@ghamul1 hangi sitede yayınlandı hocam
-
@lafz mhuy olabilr
-
TİKA'ya 15 verilmiş. Daha önceki dağıtımda da vardı sanırım. Uzun süredir alım yapmadığını düşünürsek TİKA yakın zamanda ilan verebilir..
-
@ghamul1 hocam bu yayınlanan atama izni yeni ilanları da kapsıyor yani değil mi?
-
@ferhunde Kurumlar, maksimum bu sayılar kadar alım yapabiliyor. Mesela ilk iki dağılımda izin verildiyse ve alım yapıldıysa ve bu dağılımda yine izin verildiyse kurum yeniden alım yapabilir. Ama kesin alım yapacaklar diye birşey yok. Geçen yıl TİKA alım yapmamıştı mesela, sayı verilmesine rağmen..