2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@colebusthe10 puan türü, yds kendisi de bilmiyor sadece bu kadarını söyledi hocam.
-
@tomjoad sağolun üstat
-
Tika-Ytb'den duyumu olan yok mu?
-
Arkadaşlar ilbank uzman yardımcılığı ilanı gelir mi ?
Hem idari hem müfettişlik açıldı.Uzmanlik da gelebilir mi? -
Sezon bitti mi?1 temmuz bence son gün.Yeni sezonda bakalım neler olacak?
-
Yakin zamanda ilan gelir dediğiniz yer var mı arkadaş puanı biraz düşük kapatabilecek
-
@zenginmemur hocam mhuy dan ses var mi acaba
-
-
@rabia89 Dostum iki ayrı yetkin ağızdan aldığım bilgiler şu şekilde, ihtiyaca istinaden talep yapıldı ancak sürecin yürütümü tamamen BÜMKO tarafından yapılıyor. Benim görüştüğüm insanlar bu birimden değildi o sebeple taleplerin yukarıdan dönüşünü bilmiyorum. Ama talep yapıldığı kesin.
-
@paretowilfredo üstat il göç için KPSS sonrası bir alım olasılık dahilinde mi bilginiz var mı ?
-
@zenginmemur @rabia89 @gencbiraday
Bu ilanlar mutlaka gelir ama öncelikle sağlığınıza , psikolojinize sahip çıkın şu aşamada tek savaşınız bu .
Tek bir ilana ya da kadroya bağlamayın ümidinizi , kötü olur sonucu .
Affınıza sığınarak yazıyorum , üzülmenizi istemiyorum . Çok zor olsada biraz daha dişinizi sıkın hayatınız için . -
@paretowilfredo üstad cok sagolun biz hazirligimizi yapip bekleyecegiz tabi ki insallah tez zamanda bol bol ilanlarla seviniriz
-
Acaba hazine teftiş tekrar açılır mı ?
-
Ankara büyükşehir belediyesi zabıta alım sonuçları yayınlanmış. Kontenjan dolmamış. Başvuran herkes çağrılmış. Bekleyen varsa duyrulur.
SONUÇLAR -
@paretowilfredo hocam selamlar . Sayiştay ile ilgili bilgi alabildiniz mi acaba ? Yeni başkan ile yeni sinav olur mu? Yoksa bir süre ara verilecek mi bilginiz var mi acaba ?
-
@yolosapiens, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@russellwestbrook Ben de aynı şeyi yazmaya gelmiştim. İlan gelmüyüü, ders çalışmayın diyen arkadaşlar aylardır bunlara çalışıyordu.
Şu forumda normal hayatta tek karşılaşmak istediğim kişi şu adam olurdu.Zaten yasaklanmış gitmiş.Ne ilan geldi bu yıl guy duy vmy dışında kim memnun kaldı içişleri dışında doğru düzgün alım gelmedi.Bu şahsiyet benimle alay etmişti sanki ben ilanlar geliyor moral bozuyormusum gibi lanse etmişti beni.Dostlar tasarruf tedbirleri malesef etkiliyor.Saman alevi gibiyiz iibf sorunları köşeye sıkışmış şekilde gün gün artışla devam ediyor.Merkez göç ilgöç mali hizmetler sınavları hatta genclik spor mueftiisligi trt denetmenlik daha bir çok kurum var ihtiyaç olduğu halde belli icerden alım yapıyor.Bunu kpssye 1 ay kala yaziyirum çünkü yine ayni senaryo olmasından korkuyorum.Şu yasaklı kisiylede gerçek hayatta karşılaşıp durumunu halini merak etmiyorda degilim.
-
@zenginmemur hocambu forumdaki cogu kisi atandi biz bizler kaldik galiba cok sessiz buralar .. 1 ay kaldi sinava insallah yeni ilanlarla yeni umutlar
-
@rabia89 kaybedenlerin foruma giresi kalmamıştır. Bunca emekten sonra kaybetmek çok zor . Bizim gibi bayadır bekleyip sonunu tamamlayamayanlar büyük yıkıldı
-
2020 kpss sonra 1,5k fazla insan yerleştiğini varsaysak azalma var yani
-
@colebusthe10 hatta sıkıntıdan patlıyorum bazen @zenginmemur