2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@alexandro Kamu yönetimi ve Uluslararası ilişkilere 600 kusur kişi yazılı sınava cagirilacak B seviye YDS istiyor. Bakalım 600 kişi dolacak mı.
-
@ilhannn00 hocam imkanı yok dolmasının diye düşünüyorum
-
@alexandro dalga gecer gibi ilana çıkıyorlar. Bu kadar dil puanına sahip aday ne gezer iibf de. Bari 70 iste 60 iste, 80 nedir ya.
-
Hmuy da yds 70 şartı varken 2 bin kişide 643 kişi doldu burda da 200 kişi anca olur.Üstalik b seviye yds
-
Tam komedi 600 kişi yazmaları tamamen göz boyama YDS 60-70 istese gam yemeyeceğim 80 istiyor. Onlarda eminler dolmayacağından. YDS olmayan ilanlarda sadece 2 bölüm için 600 kişi cağırıldığını daha göremedik.
-
@ilhannn00 insanı nefret ettirirler çalışmadan her şeyden usandım artık tüm kurumlar kafasına göre iş yapıyor gerçekten alay ediyorlar bizlerle 2 puan türüne Max 200 adam bile bulamayabilirler
-
önceki ilanın yorumlarını okudum. mülakar ingilizce ağırlıklı geçebiliyomuş. o sebeple yds yi bu kadar yüksek istemişlerdir
-
@beirutde dışişleri bak kadrosu ondan sebep sanırım
-
Hocam yanlış anlaşılmasın YDS 90 da istesinler önemli değil puanı olan gitsin. Ama YDS olmayan ilanlar bile 2 puan için 600 kişi çağırmadi bugüne kadar. Şimdi 600 kişi çağırıyorlar YDS 80 puana. Milletle dalga geçiyorlar. Kendileride biliyor dolmayacağını.
-
@ilhannn00 hocam çok güzel açıklamışsiniz Teşekkürler
-
Arkadaşlar aile sosyal ve çalışma Bakanlığı 2 ye bölünmüş acaba sgk ilanını nasıl etkiler bu durum
-
@muzgor bence alım hızlanabilir
-
Bakanlık ikiye ayrıldı daha önce yayınlanan 250 kişilik uzman yardımcılığı ilanı şimdi ne olacak ?
-
@ilhannn00 ilanın tamami yayınlanır bakanlığın ayrılması bekleniyordu
-
@ilhannn00 Öyle bir kadro kalmadığı için o alım fiilen düştü dostum. Iki Bakanlığı kendi unvanları için ayrı ilanlar vermesini bekleyeceğiz artık. 250 kişilik kadro iki bakanlık tarafından nasıl bölüşülür kaçar tane alırlar zaman gösterecek.
-
@paretowilfredo peki sgk denetmen yardımcılığı alımı için bu gelişme sizce olumlu mu olur yoksa bir şey değişmez mi düşünceniz nedir?
-
@paretowilfredo Eyvallah üstad
-
@ayraan sanırım yapılacak işin niteliğiyle alakalı bir durum hocam bu. ab uzman yardımcılıkları da b seviye istiyor mesela.
-
hocam yds 50 üstü civarı alan kurumlar hiç yok mudur? Yoksa hepsi 70 üstü mü istiyor?
-
Kadro dışişleri bakanlığı kadrosuna bağlıymış evet. Ayrıca üstte @beirutde arkadaşımız belirtmiş mülakatlarda ingilizce konuşturuluyormuş yani yds b istemeleri hiç şaşırtıcı değil üstüne sözleşmeli alım. Ancak hukukçular için dil istemesi saçma biraz