2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo hocam tablolara bir de hangi puan turlerinden alim yapiliyor eklerseniz cok guzel olur.
-
@paretowilfredo hocam maliye ilanları sizce ne zaman gelir bir tahmininiz var mı? Kasım Aralık gibi mi gelir yoksa yeni yıla sarkar mı?
-
Öncelikle eline sağlık hocam
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı alımları yıl sonuna kadar gelir mi ? Özellikle SGK Denetmen Yardımcılığı ile merkez uzmanlık için soruyorum. -
@byteks1 Tabandan değerlendirmekte fayda var dostum. Uzmanlıktan kırpılarak denetime verilebilir. İlgili haberi aradım ancak bulamadım elinde mevcutsa alır güncellerim
Milli emlak için sayıyı az beklememin sebebi DUY'dan geçenler dostum. Daha yüksek de olabilir, yüksek olursa bizim olur
-
Dostlar alımların şartlarını elde olan dökümanları ikinci iletiye ekleyeceğim. O yüzden ordan rez aldım. İlk fırsatta hepsini ekleyeceğim oraya
-
@d3mir3l Kasım - Aralık döneminde en azından 2 tanesi ile giriş yapılacağını düşünüyorum dostum. Duyumlarım da bu yönde.
-
@eomer Geldik en sevmediğim kısma Kim ne diyebilir ki dostum
-
@pabloescobarr Bunu ben de çok merak ediyorum dostum. Ancak genel yaklaşım 70 YDS istemekten yana gördüğüm kadarıyla. Bence de istenmemesi daha makul ama haberler de çok iç açıcı değil maalesef.
-
@paretowilfredo insallah ustad 200 kisi denetmenlik icin cok az olmaz mi birde ustad suan talepler olusturulmus bundan sonrasi onaya mi gidecek cumhurbaskanligina
-
@adam-simith Evet dostum. Olur alınmadan hiçbir kurum alıma çıkamıyor.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@byteks1 Tabandan değerlendirmekte fayda var dostum. Uzmanlıktan kırpılarak denetime verilebilir. İlgili haberi aradım ancak bulamadım elinde mevcutsa alır güncellerim
Milli emlak için sayıyı az beklememin sebebi DUY'dan geçenler dostum. Daha yüksek de olabilir, yüksek olursa bizim olur
Özele bakar mısın dostum oradan link attım
-
Tabloda kaymalar var dostlar MHUY üstte yazılı sınavı silik çıkarmış, alt tarafta da iki kelime sütun altında kalmış. Düzenleyeceğim merak etmeyin
Düzenlendi.
-
@paretowilfredo Hocam elinize sağlık. Kamu ihale kurumu iki kez yer almış listede. İki alım olacağını umabilir miyiz
Bir de örneğin strateji ve bütçe başkanlığı için 100 kişi verilmiş; fakat geçen sene 59 kişi almışlardı diye hatırlıyorum. Kalan kadrolarin ikinci tabloya göre bu sene doldurulması beklenmiyor bu durumda?
Tekrar elinize emeğinize sağlık -
@pabloescobarr yüksek lisans doktora alımlarında bile yds 50 şartı koyuluyor bence yds puanını düşürsünler.. 50 falan yapsalar baya kişi girer
-
@bsh Kesin olarak işittiklerimi ekledim dostum, dediğiniz şey mümkün gayet. Ayrıca YTB TİKA gibi kurumlar her ihtiyaç duyduğunda az da olsa personel alıyor, bu gibi kurumlardan da alım bekleyebiliriz.
KİK kazayla mükerrer olmuş dostum Tek alım o.
-
En kötüsü 500 kişilik kadro YDS isterse o olacak bizler için . Madem YDS isteyeceksin doldurmayacağın kadroyu niye ayırıyorsun
-
@paretowilfredo il planlama, afad uzmanlik ticaret denetmenlik ve ticaret uzmanlik puan turleri hakkinda bilginiz var mi ustadim
-
@paretowilfredo hocam bu ilanların çoğu YDS isteyecek gibi duruyor. RTÜK ,AFAD.. Yine yüksek puanlarımız yanacak. Hiç mi YDS siz ilan yok merkez göçü de göremedim bu sene alım yok sanırım
-
@hakimehanımm kesinlikle yine çoğunluğa hitap etmeyen ilanlar olacak.Genclik ve spor mufettis yardımcılığı gözüme çarptı.Kyk müfettişliğide gelirse bunlar yüksek alımlar olur.Mhuy diye bir kadro kaldirildi diye duydum ama
-
@paretowilfredo hocam hmb geçen alımda bölüm bazlı puan istedi örneğin işletme p24 iktisatçılar p14 ile başvursun gibi. Yine öyle mi istenir yoksa koyarlar mı sadece p48