2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Bakan değişikleri olabilir mi?Alımlar süreç olumsuz etkilenmemesi gerekli.
-
Kamu Gözetimi ve Denetimi Kurumu kurulacak arkadaşlar. Zannediyorum yakında bir kabine değişikliği ve bakanlık değişiklikleri olma ihtimali var. bu gerçekleşirse kurumun kuruluş süreci hızlanır. ne zaman kurulur süreç nasıl ilerler bilmiyorum ancak umarım güzel alımlar sunar bize.
-
kurum adı yanlış olmuş. Piyasa Gözetim ve Denetim Kurumu
-
üstad 2020 kpss den bu yana acilan ilanlar ve alinan kisi sayilarinin oldugu cizelge yok mu acaba @pareto_wilfredo kac kisi cekildi onumuzden bi bakalim bi de 2021 kpss ye kdr gelmesi beklenen ilan duyunlariniz var mi bizi bilgilendirir misiniz sygilar
-
Cumhurbaşkanlığında hangi birim bakıyor bu atama işlemlerine yani mali hizmetler uzmanlığı v.s izin çıkması için aramamız lazim kurumlar ordan gelecek onayı bekliyor.Sgk keza öyle.@karar hocam neresi bakiyor bu alım islerine
-
Strateji bütçe başkanlığı kurum herhalde.
-
@zenginmemur kabine değişikliği bilmem ama bakanlıkların başat olanların kesinlikle ayrılması lazım ekmek yiyemeyiz iibf olarak bakınız hmuy unutmadık .
Hazine ve maliye
Aile ve çalışma
Bence elzem ama tüm birleştiren bakanlıklar yama gibi durduğu için denediler yanıldılar kayıp tüm topluma oldu ama biz iibf duman olduk inşlh daha hızlı ilerler süreçler daha doğrusu neye mal olursa olsun ayrılması lazım çok zaman alacağını düşünmüyorum yeni bir olay değil zira bayadır konuşulan sevilmeyen bir durumdu. Denediler yanıldılar olan sefil bize oldu . Ben olumlu karşılıyorum esasen .
Ah vah edilecek durum yok . Elbette benim fikrim bu . -
@karar farklı bir başlıkta konuşulmuş af buyrun buraya yazmışız . Sbb bakar ama süre verilmiyor genelde tüm onaylar ordan geçiyor malesef .
-
@karar aradım strateji bütçeyi kurum olsaydim cevap veriyorlarmış.Keşke X kurumundan arıyorum deseydim.Sorun belli kurumların cogu onay bekliyor.Bütce başkanlığı onay verdiği an olay çözülüyor bence etkinliklerde bunda dile getirelim.
-
@zenginmemur sorma sorma yüz göz olduk kurumlarla tlf ilgisiz bilgisiz alakasız ağzı kapalı insanları koyuyorlar , allah düşürmesin vallahi kurumada gitsen ki gittim neyse... üst yazı yollamak nasip olsun deyim inşlh böyle güç kuvvet sahibi oluruzda arkamıza şöyle bi dönüp bakarız
Onay vs işi üst makamların işi çok karışamayız oraya ama bakanlıklar umarım ayrılır ayrı ayrı her bakanlık kurum alım yapar iyi bir şey nasip ötesine geçemeyiz . -
Gerçekten başka ece üner olmak üzere show habere teşekkürler
İibf ile alakalı haner yaptıkları için -
@zenginmemur tlf numaraları çıkıyor akıllım , dema öyle bir şey her durumda doğruyu konuşcaz ne olursa olsun
-
@karar yalanı ve boşa umutlanmayı ömrüm boyunca sevmedim.Bir alım olacaksa düzenden tertipten yanayım keyfiyeti sevmem.2021 kpss gelmiş son 5 yıldir hep böyle oldu.İlanı verirsin olay biter bu bekletmek de ne oluyor?Hangi hükumet işsizliği azaltmak istemez?
-
@zenginmemur ah kuzum zerre umurlarında değiliz ,gittim keyfimden değil buralarada yazdım sen işsizsin 5 yıl oldu 10 yıl oldu alım yok bunların umurlarında değil ki biz verdik talep geri çevirdiler vs.onurlu dursalar üst yazıyla yollanan şeyi çevirmeleri istifa eder insan demekki ben yapıyorum vermiyolar demeli insan ama zerre, 2 sn düşündüklerini sanmam . Ben hmuy ilandan önce 3 hafta kadardı yds olarak gelecekmiş dedim o alım içinde uğraştım duy içinde ama yapamadım çünki söyletme ...
Ama sen yıllarını ömrünü vermişsin mülolardan elenmişsin açsın toksun varsın yoksun zerre umurlarında değil allah kurtarsın diye boşuna söylemiyoruz.
Emekli sayısı kadar alacağız vs diye söylenmişti zamanında yansımaları çok işler dönüyodurda bilgim bu benim . Üzgünüm allah kurtarsın . Yapacağımı bireysel olarak yapıyorum ben zaten ötesine geçemem haklı biziz güçlü onlar bu kadar basit . -
ya arkadaslar tekrar 2 bucuk sene ilanlarin gelmeme gibi bir sey olabilir mi onumuzu goremiyoruz napicaz ya kimse de bize bir umut vermiyor bos bos puanlar aliyoruz 80+ larla aciktayiz yillardir cok yoruldum pes etmek ve tamamen bu sureci birakmak uzereyim biraksam nolcak gerci piyasada iş bile yok sizde durumlar nasil ruh sagligimiz bozuldu bu issizlikten bi elimizden tutan yok mecliste show haberde 2 dk yayinlanmak bize bir artı getirmedi bence unutuldu gitti mecliste de sadece soru souyorlar o kdr baska hicbirsey yok icraat sifir
-
Gecen yil kadro ihtasları 24 martta yayinlanmis kurumlar bunu bekliyorsa bu sene ne zaman yayinlanır
-
Rekabet kurumu ilana çıktı. 2021 kpssden önce başka üst kurul ilanı gelir mi sizce Spk BDDK gibi?
-
@rabia89 hakkımızı savunan toplu bir dernek, sendikaya yanımıza çekmedikçe bu iş zor ben diyeyim.
-
Aslında hazine maliye aile çalışma kültür turizm ayrılacak diye haberler çıkıyor ama bakalım ne derece gerçek olur?
-
Cb atama onayiyla ilgili bir gelisme var mi ?