2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@Müşrif Son söylediğiniz durumun özeti dostum ne yazık ki.
-
@kpssiibfli Geçtiğimiz yıl tabloda yer vermiştim dostum, nitekim geldi de. Ancak bu yıl için bir duyum almadım henüz. Soruşturmak lazım bi.
-
@paretowilfredo ustad ilgoc ne zaman gelir yilsonu gibi mi olur
-
@adam-simith biz 100 150 kişilik kadroları yat kalk bekleyelim millete 50 60 bin gelsin vala artık gülüyorum hocam vala hergun soruyorsun inşallah emeğini alirsin
-
@paretowilfredo geçen sene mülakat sonlarında kurumu arayan bir arkadaşa gelecek sene tekrar alım yapılacak demişlerdi o yüzden sordum. Malum orası da 2 yıllık bir kurum yeni personel alabilirler
-
@adanali01 bunca zamandir bekleyince soruluyor amin cumlemize
-
YTB ya da Uluslararası İlişkiler bölümünü de baz alan bir kurum ilanı bu sene bekleyen var mı : ))
-
@GGuness geçen sene 32 kişi aldılar bu sene alsalar alsalar yine 7-8 kişi alırlar o da ocakta falan olur belki
-
@gpale Haklıısnız hocam bu sene Aralık'ta gelmezse seneye kalır muhtemelen
-
@GGuness umarım tika iktisat ve işletmeyi bir tutup p18 istemez yine ben ondan çekiniyorum en azından ytb 80 üstü yds varsa gel diyor
-
@GGuness dışişleri ilan açmıştı 40'ar kişilik ona bakın isterseniz
-
@gpale Umarım ama Tika zaten yüksek kapatıyor yine şansımızı bile deneyemiyoruz
-
@Carpe-Vita Evet gördüm, malesef dil engeline takıldık elimde sadece 80 var Yükseltmek farz.
-
@GGuness Aynı durum bende de var Eylüldeki sınav için ÖSYM tekrar başvuru almayınca 80'le kaldım maalesef. Geçen sene ab başkanlığı alım yaptı ama p3'ten almıştı. Bu sene böyle bir şey yapmaz umarım
-
@Carpe-Vita İnşallaah çünkü kullanabileceğim tek puan P34, gerçi bizim alan hep kıt. P3 falan bu sene bodoslama. : ))
-
Alımlar azaldı tekrar.Gençlik spor gibi 20-50 kişilik alımlar ne zaman gelir?Durum yine kötüye gidiyor.Bu yıl aslında iyi başladı ama yine durgunluk dönemine mi girdik?
-
@GGuness ytb'ye bu yılın ilk atama izni dağılımında 5 kişilik atama izni verilmişti. Yani şuan için 5'ten fazla alım yapması mümkün görünmüyor. O 5 kişiyi de uzman yardımcısı alarak mı değerlendirir bilemeyiz. Tika'ya ikinci atama izni dağılımında yanlış hatırlamıyorsam 20 kişilik kontenjan verilmişti. Ama nasıl değerlendirir bilemeyiz tabi.
-
@GGuness Benim de elimdeki tek kpss puanım p34 bakalım bekliyorum. Yılbaşından sonra gelir sanırım ilanlar ama ne gelir ben de çok bilmiyorum. Kıt bir puan türü.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldıılmıştır.