2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@Hasso belediyeye güvenirsen böyle olur.duyumculuk kariyerimi bitirdiler.
-
@Hasso biz sana hep güveniyoruz hasso
-
@paretowilfredo il planlama uzman yardımcılığı hangi puan türü ile alır?
-
SGK duyumları geliyor , il göç duyumu alan yok mu?
-
@Blueberry p32 ile alacak cimer aracılığıyla sormuştum.
-
@Aslan-Reyiz en son alımı 2015 de olmuş sanirim kapanış puanını bulamadım 50x4 ne kadar düşer acaba gelse , p32 de 87.67 ile 286. siradayim. Bu sene aradan su ilk ilanlarla aradan gidenler baya olacak gibime geliyor .
-
@Aslan-Reyiz bazi arkadaslar p 31 yazmisti emin misiniz hocam ?
-
@Semihylc 84.67 ile.kapatti 50 kişilik alındı p31 den aldi 4kati
@necipuysalll resmi yazıda p32 olarak cevap verildi -
@Aslan-Reyiz resim acilmiyor hocam, tesekkur ederim sagolun
-
@Aslan-Reyiz kardeşim il planlama mı içişleri uzmanlık mı senin sorduğun?
-
@zenginmemur il planlama hocam
-
@zenginmemur genel bi cevap olmuş içişleri uzm yrd içinde büyük ihtimalle p32 yi kullanabilir.Genel bir ifade kullanmış
-
@Aslan-Reyiz içişleri uzman yrd zaten p32 ile alacak hocam geçen sene de o şekildeydi. Demek ki il planlama da p32 olacak. İlkbahar sonlarına doğru ilan gelirse puanlar baya düşer sayı da umarım fazla olur
-
@Aslan-Reyiz peki defterdarlık hakkında bilginiz varmidir hocam hangi puan türünden alacak
-
@Aslan-Reyiz ve ne zaman ilana çıkacak
-
@mehmet3842 defterdarlik yönetmeliği değiştiği için p48 ve sözlü ile alabilir.Bunun önü açıldı.Ama eski usulde de devam edebilir ,birden fazla puan türü şeklinde. İlan tarihi biraz sarkacak gibi son gelişmelerden sonra.Önceki bakan planlamayı paylaştığı için 300 kisi şeklinde, bir değişme olacağını sanmam.
-
@hakimehanımm aynen zaten p29-33 puan türleri +-1,2 puan oynuyor. Bunlardan biriyle alması muhtemeldir.Keske sayılarda biraz fazla olsa 30-50 arasi oluyor genelde.
-
@Aslan-Reyiz evet bu sene 2020 puanları da 1.5 puan düşük gelmiş 2019 a göre, ben de 1 puan kadar aşağı çekeceğini düşünüyorum uzmanlık için söylüyorum sayı 15 olarak gelirse 90.5-91 bandında kaptır gibi. 20 kişilik ilan gelirse 89.5 gibi puanlara düşebilir bence. İl planlama da 30 kişi gelir hocam 50 planlanmış ama genelde daha az sayı ile ilana çıkıyorlar
-
İl planlama taşra uzmanı diye geçiyor.Neden az alım yapıyor ki?
-
Arkadaşlar elinizde alan konularıyla ilgili mülalat soruları var mı pdf şeklinde?