2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@semihylc asil sgk ilgoc gelmesi gerek daha cok sayiyla
-
@adam-simith gözümüz yollarda kaldı zaten SGK ve il göç gelse çok iyi olacaktı .
-
@ilhannnn evet sadece p32 kullanıldı. 91.59 ile kapatmıştı geçen sene
-
İl göç, BDDK, TMSF, SGK denetmenlik, MHUY, il planlamadan haber var mı? @paretowilfredo
-
1 ocak itibariyle yeni ilanlar 2020 kontenjanlarını da barındırarak gelir diye düşünebilir miyiz yoksa yeni yıldaki kontenjan sayıları farklı mı olur?
-
Spor teftiş gelebilir mi?Mhuy ve spor teftiş beklediğim ilanlardı.Paretonun listesinden bu ikisi gelmedi.Bundan sonra gelecek ilanlar tamamen şans olacak gibi.
-
@zenginmemur hocam yine gelecek 3 kisi 5 kisi
-
@adanali01 3 5 kişi gelecek ilana ben enerjimi tüketmem merak etme
-
@zenginmemur Insallh
-
Arkadaşlar içişleri bakanlığı uzman yardımcılığıyla alakalı birkaç şey sormam gerekiyor da bir önceki alımlarda atanmış olan ve ya atanmış olanlardan tanıdığı olan ve yahut da kadroyla alakalı bilgisi olan var mı ?
-
@Antimülakat hocam senin 2019 ve 2020 puanlarını kıyaslayın sıralama hesaplaması yaptığın bir gönderi vardı bulamıyorum hangi sayfadaydi ?
-
dguy veya mhuy gelme ihtimali var mıdır acaba? hmb nin bu ilanları halletmeden yeni ilan vereceğini pek sanmıyorum ama etkinlik düzenlenebilir gibi bunlar için de.
-
Allahını seven cb sbb atsın
-
Merkezde olmayip taşrada calisan mufettis var mi? Mesela meb mufettisleri merkezde mi calisiyor tasrada mi ?
-
Merhaba kamu ihale kurumu da listede vardı; yakın zamanda bir alım bekleniyor mu acaba?
-
@abdullah_cevdet
hangi bakanlığın teftiş kurulu olduğuna göre değişiyor hocam.
taşrada olanlar da var. örneğin vergi müfettişliği için 9 grup başkanlığı söz konusu 9 ilde. başkanlığın bulunduğu il esas görev yeriniz ancak civar illere teftişe gidebiliyorsunuz. vergi müfettişliği doğrudan hmb teftişe bağlı değil tabi. vdk şeklinde örgütlenmiş durumda.
hmb teftiş kadrosunda görev yapan hazine ve maliye müfettişleri ise doğrudan merkezde görev yapıyor ve turnelere çıkıyorlar gerektiğinde.
her ikisi de söz konusu yani kurumlara göre değişmekle birlikte. -
@duha arastirdim biraz hocam vergi mufettisligi ve belediye mufettisligi disinda bisey bulamadim geri kalan hepsi merkez, benim sartlardan dolayi tasrada calismam gerekiyor fakat tasrada pek de iyi meslekler yok ya da ben bulamiyorum.
-
@abdullah_cevdet
taşradan kastınız tam olarak nedir bilemiyorum ancak örneğin ticaret müfettişliğinde de 3 ilde çalışma imkanı var. biliyorsunuz ankara dışındaki tüm illeri taşra olarak değerlendiriyoruz.
taşranın kralı defterdarlık uzman yardımcılığı ilanında mevcut hocam orayı değerlendirebilirsiniz. teftişlerde bahsettiğiniz anlamda bir taşra durumu olamaz zaten. -
@duha taşradan kastım kendi memleketim sivas civarlari iste hem tasra olsun hem mufettislik olsun cok sey istiyorum bende degerli bilgileriniz tesekkur ederim hocam sagolun
-
İlanlar bitti mi?