2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo ustad sgk ve ilgoc ne zaman ilana cikar tahmini
-
@adam-simith benimde en çok beklediğim iki kurum , şöyle bir risk var ben bu sene bunların kabul ettiği puan türünden yüksek aldım o yüzden kesin geç gelir
-
Çankaya belediyesi müfettiş alımına çıkacak, sayı hakkında duyumum yok.
-
@paretowilfrеdo ustad ilgcoc ilana kasim aralik gibi cikar mi
-
@paretowilfredo ustad ilgoc kasim aralik gibi ilana cikar mi
-
@mathilda Ne yazık ki net bir takvim duyumum yok dostum. Ama en erken ihtimal olarak bahar diyebiliriz. Ancak henüz netlik yok dediğim gibi.
-
@adam-simith SGK'da bir şey demek zor dostum. Ancak 2021'den evvel olacağını düşünmüyorum.
-
@mrvguy Olumlu şeyler var dostum kulağıma gelen planlama noktasında ama üzerine konuşmak için bence erken daha.
-
@Blueberry Maalesef bir şey duymadım dostum bu konuda
-
@ktstmuh Dostum mühendise yönelik alımlar genelde ihtiyaç dairesinde oluyor. İİBF / Hukuk alımları kadar düzenli olmayabiliyor. Ancak sözünü ettiğiniz gibi Mühendis alımı da yapan kurumlar belli oranda kadro belirlerler diye düşünüyorum
-
@botan01 Dostum Bakan bey açıklamadan evvel kontrolörlüğe yer verdik. HM Müfettiş Yardımcılığı için de yine Bakan beyin son görselinden önce biz yer vermiştik. Bakan bey MHUY'u duyurmadı ancak ben olacağını düşünüyorum. Bu yönde talep noktasında duyduklarım da en azından olması gerektiğini söylüyor. Bakalım, gelişme olursa bilgilendirme yapacağım
-
@hedefsgk Olsa bile dostum böyle 500'lük bir alım olmayacaktır diye düşünüyorum. Belki bir 100 daha.
-
@paretowilfredo bu 2000 ilk alımdan sonra bahar döneminde guy vmy tekrardan gelme ihtimali var mıdır?
-
@paretowilfredo 2021 kpss oncesi degil mi ustad:(
-
@adam-simith Yıl olarak 2021 dostum. Yani ilkbahar gibi biraz daha somut adımlar atılacağı kanaatindeyim. Şu dönem Kurumda duyduğum herhangi bir aktif çalışma - hazırlık yok maalesef.
-
@avemim Dostum baktığınız zaman olmalı. Ama Sayın Bakanın çok bu yönde bakmadığı ortada. O yüzden ne desem yanlış olur şu an. Bu alımlar bi yapılsın hele bakalım. Soralım, sorduralım sonra.
-
@paretowilfredo tesekkurler dostum
-
@paretowilfredo tesekkurler ustad
-
@paretowilfredo Keşke kurum biraz da 1.5 yıldır bekleyen onca insanı görse. Yıl sonuna geç derken bir sonraki yıl. Bahar gelince de yaza sarkması muhtemel denir şaşırmam üstad. En geç Aralık ta ilana çikilcak 2020 de kesin alım olur deniyorken 2021 ve bahar . Belirsizlik = Sgk .
-
@gpale, içinde söyledi: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@paretowilfredo cb strateji ve bütçe gibi kurumlardan alım duyumu var mı hiç.
@paretowilfredo üstad bu konuda duyumlarını paylaşabilir misin?