2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar İç İşleri Gih personel hedefini 60 koymuş. Ne demek bu? İl Göç 60 kişi mi gelecek? 100 bekliyorduk güya yine mi kısıntı...
-
Bir de 60 gelirse kaçla kapatır acaba ?
-
@gmzankr066 hocam muhtemelen 45 ilgoc 15 merkez goc gelecek
-
@gölge07 eger alimda boyle olursa tasra 86 87 arasi merkez 90 ustu kapatir
-
@gölge07 teşekkür ederim Hocam
-
@gölge07 ilan ne zaman hocam
-
İlgöç ve merkez göç hangi puan türünü kullanıyor bende bi liste var ama çok sağlıklı değil sanki bi önce ki alımda hangileriydi ?
-
İçişleri ayrı, göç idaresi genel müdürlüğü ayrıdır. Orda yazılan 60 kişilik istihdam hedefi göç idaresini kapsamıyordur tahminimce
-
@hawelmo aynı zamanda bölüm bazlı ayrım yapıp p3 ya da p1 puanı istedi bölüm puanları kabul etmediler
-
Oradaki 60 sayısı il planlama uzman yardımcılığıyla İçişleri uzman yardımcılığı olabilir. İl göç ve merkez göç, Göç idaresi alıyordu doğru
-
@ilhannn00 inşallah öyledir de en az 100 gelir ya. 45-60 vs çok yetersiz.
-
90 kisilik yeni a grubu meslegi yalan mi oldu? Bu tablolardan ve cb onayindan farkli olarak ekstradan ilan verilebiliyor mu?
-
Genclik spor 3 yıldir ilana çıkmıyor.Kadro ihdası verilmişti.Uzmanlik geldi mufettislik kalan zamanda gelir mi?
-
CB atama izinleri bu ay verileceği kesin mi ? Geçen yıl mart ayında izin verildi ama 2019 a baktım temmuz gösteriyor. Belli bir tarihi yok heralde.
-
@ilhannn00 2019 da mart ayi ek liste yayinlanmis
-
Arkadaşlar ben bu resmi gazeteyi ilanlar için takip ediyorum ama boşuna mı takip ediyorum? Bu bahsettiğiniz atama izinleri konularından pek haberdar değilim ne oluyor tam olarak bunlar ?
-
“Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu personeli alımlarına ilişkin işlemlerde yeni dönem için düğmeye bastı. Selçuk, artık personel alımlarının, Elektronik Kamu İstihdamı Portalı (EKİP) projesi ile tek adres üzerinden sanal ortamda gerçekleşeceğini duyurdu.
EKİP ile kamu personeli alımlarını tek sistem üzerinden hızlıca gerçekleştireceklerini ifade eden Selçuk, "Böylece kamuya yapılacak tüm personel alım ilanlarının tek adresten ve en güvenilir şekilde yapılmasını planlıyoruz." ifadesini kullandı.”
-
üstad il göçten haber yok mu
-
@paretowilfredo üstad il göç'den haber yok mu?
-
TİKA ve YTB gibi kurumlardan hala ses yok. Yok mu bir duyumu olan ?