2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
@rabia89 evet puan türü dahil zaten.
-
@paretowilfredo hocam bugün gördüğüm bir haberde yanılmıyorsam 1438 hakim ve savcı alınacak yazıyordu acaba kaçı idari olurvsizin bir bilginiz var mı?
-
Bakalım bu gece hangi kurumlarin ihale kararlari yayınlanacak...
-
Mali hizmet uzman yardımcılığı ile ilgili bir şeyler vardı. Bu ara gelse çok iyi olur.
-
@abdullah_cevdet resmen bitti herşey ya SGK ve il göç den ses de yok başka sürpriz ilanda gelmez sanırım .
-
@abdullah_cevdet ilan mı geliyor yoksa?
-
@semihylc boslara oynuyoruz resmen bir yerden bi kapi acilir insallah.
-
@zenginmemur yok hocam ya baslik hareketlensin duyumu olanlar varsa belki yazar diye yazdım
-
@ekumeku genelde 100 idari açıldığında en fazla 20si iibf oluyor ve bu komisyonun takdiriyle aşağı çekilebiliyor deniyor. ayrıca en fazla 20 demek 10 kişide 1 kişide sadece iibf den alabilir ya da mülakatı geçip idari hakim olabilir demek. bu nedenle bu alanda efor sarf etmek bana hiç mantıklı gelmiyor. yapan varsa helal olsun
-
silinmiştir
-
@abdullah_cevdet Zaten klasiktir, puanım olmaz alım üstüne alım gelir başvuramam, ucundan kıyısından puan yakalarım ilan beklerim gelmez. Her işte vardır bir hayır ya neyse.
-
@paretowilfredo hocam merhaba. Kamu denetçiliği kurumu, istihdam uzman yardımcılığı ve içişleri uzman yardımcılığı alımlarında bir gelişme var mı bu ilanlar şu sıralar gelebilir mi yoksa bahara mı kalır? Ya da başka arkadaşların duyumu var mı bu alımlar hakkında?
-
1800 milli emlak uzmanlığı kurum içi kadrosu isteniyor. Senelerdir beklediğimiz bir kurum ama bizim için bir duyum yok. Biz de hakkımız olan kadro sayısı isteğimizi belirtmeliyiz. Kurum içi memurlar net de haber olmuş. Sesimizi duyurmamız lazım.
-
Selamlar arkadaşlar, PTT uzman yardımcılığı alımı ile ilgili bir bilgisi-duyumu olan var mıdır acaba?
-
@vamos duyum değil de gişe görevlisi olarak çalışan arkadaşım PTT nin özelleştirme ihtimalinin olduğu söyledi.
-
İl göç, sgk duyum var mı?
-
@blueberry hakkaten ya nerede şu iki kurum acaba bu sene gelecek mi . SGK ilgili duyumlar var fakat il göç den hiç ses yok .
-
@semihylc keşke merkez göcde gelse
-
@zenginmemur ben p41 den puan aldım ya gelmez geçen senede 2 defa ayrı ilanla merkez ardına da il göç geldi
-
Ziraat bankası sınavı gelir mi bu sene?