2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
Alımlar çok dengesiz yav. 2019 45 kişi,2020 200 kişi. O yüzden çıkarım yapamıyorum. İnşallah 100 gelir de işe yarar.
-
Alımlar çok dengesiz yav. 2019 45 kişi,2020 200 kişi. O yüzden çıkarım yapamıyorum. İnşallah 100 gelir de işe yarar.
-
@mirakar duyum var mı açsb'den ?
-
@dumspirospero şuanlık yok hocam. Kurum sessiz.
-
@gmzankr066 bir duyum mu var hocam ?
-
Geçen sene 24 martta Atama izinleri kurum bazlı dağıtıldı, 25 martta içişleri uzman yardımcılığı ilanı geldi büyük ihtimal bu yüzden bekleniyor ilan için. 15 marttan sonra biraz daha hareketli olacağını düşünüyorum
-
Yok hocam benim hiç alakam yok duyum kısmıyla. Ben ilan bekliyorum sadece.
-
@gmzankr066 bu sene il göç alım yapacak mı kesin sınava 5 katı çağırılıyor ?
-
@blackbird Hocam yanlış olmasın ama adminin yaptığı tabloda beklenen alımlarda var diye biliyorum. Bakın o tabloya bi. Kimse kesin diyemez sanırım.
-
Ziraat bankası bu sene alım yapar mı?
-
@kubilay-t Her sene alım yapıyor zaten. Kurum içerisinden tabi.
-
Cumhurbaşkanlıkları gelir mi bu saatten sonra ?
-
Bi ilgöç uzman yardımcılıgı ılanı gelse şöyle 200 kişi
-
@hakimehanımm bu senede yine martta mi yayinlanir
-
@hakimehanımm bu senede martta mi yayinlanir liste
-
İl göç ilanı kpss ağustostan önce gelir mi arkadaşlar ? Kurum sınavı genelde ortalama kaç ile kapatiyor?
-
@adam-simith 2019 da 8 martta 2020 de 24 martta yayınlamışlar galiba hep Mart içinde yayınlanıyor
-
@hakimehanımm kurum sınavı kaçla kapatıyor hocam p21 86 puanım var acaba il göç ilanı gelse kurum sınavına girebilir miyim
-
@su28a eğer pareto hocanın tablosundaki sayı gibi gelirse 100 kişi, bence size gelir. Ben geçen sene merkez göçe girdim 80 ile kapatmıştı il göçe girmedim net olarak bilmiyorum ama 83 diye söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah bir aya kadar içişleri ilanları gelir
-
@hakimehanımm umarım gireriz hepimiz hocam fazladan bir ilan fazladan bir şans demek benim için . Atanincaya kadar zorlamak lazım her ilani