ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@rterdogan denetmenlerin il müdürlüğüne bağlılığının devam etmesi çoğu sorunu çözümsüz bırakacaktır. Dediğiniz şey olursa denetmenlere hak ettikleri yerine sus payı verilmiş olacaktır. Umarım duyumunuz da yanılırsınız.
-
Memurlarda 3600 hayırlı olsun falan yazmışlar ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
-
@tüpçüü hocam forumda mi paylasilmis yoksa haber mi yapilmis kaynagini paylasabilir misin
-
Ortalıkta su an 3600 ek gosterge ve 600 lira temsil tazminatı iyilestirmesi konusulur olmus.. en azindan benim duyumumdan daha ic açıcı
-
Peki üstadlar, birlesme soz konusu olursa ya da mufettislik olursa bizlerin de dogu gorevi hizmet yili ya da gorev illerimizde degisme soz konusu olur mu ?
-
Polise, hemşireye ek 3600 veriliyorsa, denetmenler güle oynaya almalı. Dün 62,51 puanla atananlar oldu p3 ve hak ettikleri 3.600. Bu kadarı da çok fazla dostlar.
-
Üstadlar birlesmeden dogan gorev yeri degisimi soz konusu olursa nasil olacak?yani bizim kazanilmis hakkimiz yok mu rotasyon turne vs yok iken biz bu mesl3gi kabul ettik girdik...bu duzenlemelerle gorev yerlerimiz degisir mi @rterdogan @paretowilfredo
-
Saat 22.30'da bir seyler acıklıga kavusacak.. Her bakanlığın kendi denetim sistemi olacak. Ancak ikili bir yapı kurulacak. İç denetim ve soruşturma süreçleri birbirinden ayrılacak. Bir müfettiş hem soruşturma hem de iç denetimle görevli olmayacak. Teftiş kurullarının oluşturduğu küçük krallıkların önü alınacak. Ayrıca basbakanlık birimleri kaldırılacagı icin Cumhurbaskanlıgı Teftis Kurulu Baskanlıgı olusturulacak... Bunun yanı sıra denetim kısmında sadece denetci ve müfettislerin kalması konusuluyor. Yani kontrolör ve denetmen gibi kavramlar kalkabilir. Ama son cümle ihtimal digerleri kesin...
-
@rterdogan benim merak ettiğim müfettişler bakanlık bünyesinde mi devam edecek yoksa cumhurbaşkanlığı teşkilatında bir yere mi bağlayacaklar
-
@rterdogan yani üstad birleşme yok mu diyorsunuz anlayamadim?
-
@stat91 hayır hocam turne gelmez.. Bilakis müfettislerin turne dertleri son bulur... Cünkü müfettislerin turneye cikarak gerceklestirdikleri denetim tasradaki mufettislerce yerinde yapılır (denetmenler mufettis olursa)... Rotasyon konusu biraz muamma
-
@rterdogan tesekkurler üstad o zaman anladigim su,halihazirdaki gorev yerlerimizde devam ederek denetimin tasra ayaginda dev edip, ek gosterge ve maaslarda iyilesme soz konusu bu mudur ?
-
@stat91 konusulan aynen bu hocam.. insallah uygulanan da bu olur
-
@rterdogan insallah hocam,ilginize emeginize saglik
-
Rica ederim hocam
-
Sizce programda bizim bu konu dile getirilecek mi?
-
Sanırım dile getirilmez. Bugün bakanlıklar açıklanır mı o bile meçhul. Ama sanırım internete sızan taslak doğru
-
Varmı bir hareket canlı yayında birşey dedilermi:)
-
@müellif hangisi? Link?
-
ATV de canlı yayin