ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
@basol477 Allah icin bu basol oyle bir konusuyor ki sanki cok basarili bir ogrenciymis gibi, kendini cok basarili bir insan zannediyor. Adam akilli, delikanli adamlarin gectigi, gumruk teftis, bddk murakiplik gibi bir sinav gostersene bana. Sen vmy sinavindan bile kalmis bir adamsin, sadece bir tanesinden gecebildin. Aspb deneticisi oldu, girdigi sinavda sorulan sorulara bakar misiniz allah icin zorlayici soru, delikanadamlarin yapabilecegi kac tane soru var orda. IColuk cocuk sinavindan gectin, kpss sureci boyunca sayistay gibi kolay sorular soran bir sinavi gecemedin, vmyleri gecemedin kalkmis burada ben basariliyim havasina girmis. Abdullah sunu unutma , SEN BASARISIZ BIR OGRENCISIN, KIMSEYE ARTISTIK YAPABILECEK KAPASITEYE SAHIP DEGILSIN.
-
Evet ozluk hakki icin de baska il sevmedim cunku zaten baska kurumda calisiyordum. Denk kurum idi ozluk hakki olarak gitmedim de. Daha neyin ne oldugunu bilmeyip bos bos yorum yapmissin
-
@pow3rtech birtane daha sana da it urur kervan yuru diyorum. Gruplarda bos bos konusup sutladiklarimiz burda cakma nicklerle otup duru olmus valla dilediginiz kadar otun bos bos konusan senin gibi insanlar sirf yarasi oldugu ivin birilerinin ustune oynarlar bakin ben sizin gibi cakma nicklerle degilkendim geldim sizin gibi saklanip da bks bos yorum yapmiyorum kimin ne oldugunu herkes biliyor bos konusacagina sen de bir seyler gerceklestieir konusursun.
-
@basol477 Öyle yapıyoruz zaten. Bizim özlük haklarımızın iyileşmesinin size ne zararı var? Bir çoğumuzun savunduğu özlük haklarımızın iyileştirilmesi hakkımız olanı almak kimsenin unvaninda gözümüz yok.Dilersek dediğiniz gibi sınavına girer kazanırız. Ikili tartışmanıza taraf olmak için yazmadım yanlış anlamayın. Sadece genelleme yapmanızı istemiyorum.
-
Polisin, öğretmenin, din görevlisinin 3600 ek gösterge aldığı bir dönemde neden bu yersiz tartışmalara giriyorsunuz ki? İibfliler olarak öncelik kariyer (kpss a) grubu kadroların taşra grubunun bile özlüğünün yüksek olması için mücadele edilmesi. Maaşı memurdan(b grubu) az olan meslek, kariyer olsa ne olur olmasa ne olur?
Birleşme olayına ben de karşıyım. İlla bir ültimatom sağlanacaksa kurum içinden gelenlere ayrı sınav yapılır biraz daha mevzuatla alakalı sorular sorulur. Vdk da birleşme oldu ama sancısı hala sürüyor. -
Bir IIBFli hakkını savunmaya çalışırken önüne ilk taşı koyan başka bir IIBFli oluyor. Yazık! İİBFli tam olarak bu yüzden kaybediyor.
-
Arkadaşlar mesele iyice sen ben tartışmasına döndü. Lütfen bunu daha fazla sürdürmeyelim bakın hepinizin yüksek olan bilgi ve birikim kapasitesini bu tartışmalar yerlere düşürüyor. İİBF adına belli birikime sahip ve elde ettiği başarılar ile kendine yeterliliğini gerçekleştirmiş kişilerin bu tartışmalara girmesi bize bir fayda sağlamaz. Lütfen buna artık bir yerde nokta koyalım. Asıl konuya odaklanalım ve onun için ne yapılması gerektiğini konuşalım.
-
@basol477 Ben senin gibi girdigim sinavlarin cogunda basarisiz olmadim, gumruk teftiside gectim, bddkyida. Seni gibi basit sorularin soruldugu bir sinavi gecip millete artistik yapmiyorum. Hayatin boyunca hic bir zaman benim kadar basarili, gelip bana laf soyleyemezsin haddini bileceksin. Tekrarliyorum, sen vmy sinavindan bile kalmis, hayati boyunca bir tane bile zorlayici sinavi gecememis bir insansin. Sen basarisizsin. Bir iki tane basit sinavi gec, sonra gel burada ona buna artistik yap, kucuksun sen kucuk
-
@gök-kız nden anlamamakta ısrar edıyorsunuz bılıyor musunuz cunku yazılanı okumuyorsunuz. ben yıne belırtıyorum sozlerım yukardakı cakma erdogan nıckı ıle yazan kısıye benı mufettıs ıle aynı sevıyeye getırın dıyen kısıye neden anlamamakta ısrar edıyorsunuz kardesım. 3600 u almanız ıcın ben de gruplarımızda destek verenlerdenım dıye de acıklama yaptım ama okumadıgınız ıcın lafların sadece bır yerınden alıyorsunuz benım sızın ozluk haklarınızın ıyılesmesını ıstemedıgım sonucunu cıkarıyorsunuz. benımıstemedıgım kı asla kımsenın de kabul etmeyecegı seydır bır denetmenın sgk mufettısı ya da benı calısma bakanımufettısı yapın demesı kadar absurt bır sey olamaz buna krsı oldugumu soyledım kı bunu da cakma erdogan nıckı ıle yazan sahsa yazdım
okursanız gorursunuz -
Buralar memurlar nete dönmüş
-
@pow3rtech zaten 2 vmy sınavına gırdım bırısınde malıye 46 ıle kaldım dıgerını kazandım mulakatına da gırdım ne cok bos konusuyorsun sen ya suradakı en tahrık edıcı bos ınsan sensın yemın ederım saka gıbısın
-
Kimse ek 3.600 göstergeye karşı değilse tartışmada son bulur diye umuyorum arkadaşlar. @basol477 lütfen sakinleş, diğer arkadaşlar rica ediyorum. Sen, ben tartışmalara son verelim, bir süre forumdan uzaklaşalım. Yeter da nelere geldi konu, hiç yakışmıyor!
-
@pow3rtech bos sınav coluk cocuk sınavı dedıgın sınava neden gırmedın hayırdır gıremedın mı yoksa boyle bos ınsan oldugunu mulakat komısyonu anlayıp eledı mı senı. burdakı herkes ıyı dusuncelıdır belkı lakın sen tamamen tahrıkcı bos bır ınsanın tekısın acıklamalarından da bellı bos ınsan oldugun
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@antimülakat baksana bılader adam dırek tahrık etmek ıcın gelmıs boyle bos adamlara papuk bırakıp gerı planda mı kalayım bu adam barız tahrıkcı ve pıs dusuncelı bos ınsanın tekı. yazılara baksana bu adama nasıl susarsın
-
@rterdogan bılader senın yazılarını vallahı okumdım okumayacagım da cunku sen ve dıger power mı ne ıkınız de bos ınsanlarsınız sızınle sabaha kadar da uugrasırım bos oldugunuzu ortaya cıkarırım ama sırf buradakı yonetıcıler de arkadasım dıye onları zor sokmamak ıcın artık yorum yapmayacagım. bos ıslerle ugrasmak yerıne gıdın sınavlarınıza calısın ya da bır seyler okuyun sacma sapan ınsanları tahrık etme gayesınde olmak yerıne. hadı ugurlar ola
-
@basol477 herkes birilerine yazmaya başladı. En istenmeyen durum bu maalesef. Şahsen tanıyorum seni, diğer arkadaşlardan da forumda sadece iibf adına bir şeyleri değiştirme derdinde olanlar olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle tartışmanızı sonlandırmak adına isim vermeden müdahale etmeye çalışıyorum. İsim verdiğinde bir taraf sanki diğer tarafı savunuyormuşsun gibi düşünüyor. Toplu olarak tartışmayı sonlandırmak daha doğru olacak diye düşünüyorum.
-
@basol477 ikili tartışmanızla ilgilenmiyorum taraf olmadığımi söyledim zaten. Sadece yaptığınız genellemeye tepki verdim. Sizde açıklamanızı yaptiniz bence uzatacak bisey yok. Biraz daha sakın olmakta fayda var
-
Denetmenliği kazanan İibfli arkadaşların kalitesi ortadadır. Fakat istatistik kısmından gelenlerin 70 civarı puanları olduğu da bir gerçektir.
-
@antimülakat mıllet ne de olsa benım nıckım var dıye atıp tutuyor bakalım kardes mert olan gelsın yuzumuze soylesın sırf zamanında yarası olanlar gelıp burda ben kendı ısmımle gelıp yazdım dıye orada kesılen seslerını gızlı hesaplar ardında burada kusuyorlar. bıllahı sırf sen zor duruma gırme dıye susuyorum ama bu bos ınsanlar hele kı yukarda 2 kısı var goruyorsun gecmıs yazılarına bakarsan ne bos oldugunu gorursun dıkkat etmenı onerırım allaha emanet