ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Üstadlar izlediniz mi bilmiyorum ama efkan ala cnn turkte birlesen bakanliklardaki personellerin yine ayni kendi mudurluklerinde devam edecegini bir degisim olmayacagini sadece ust kademelerde mudur genel mudur vs onlarda duzenleme olacagini soyledi
-
@paretowilffredo takip ettiniz mi üstad ?yarin bu haberden baska bi durum bekleyebikir miyiz?
-
@stat91, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@paretowilffredo takip ettiniz mi üstad ?yarin bu haberden baska bi durum bekleyebikir miyiz?
-
kararnameyi inceleyen oldumu arkadaslar mobilden anahtar kelime aratamiyorum varmi bakabilen
-
Nedir durum ustadlar ?
-
Dostlar 703 ile meslek tamamen ilga oldu. Siradaki khk ile ozluk haklari netlesecek buyuk ihtimalle.
-
@paretowilfredo Madde 88'de denetmenlik unvani kaldirildi.
-
@paretowilfredo tasra durumu ne ustad peki? Tasralardan merkeze cekiliyo muyuz?
-
@stat91 Dostum henuz duzenleme belirli degil. Taşra tamamen kaldirildi su anda. Sonraki duzenlemede anlayacagiz durumu.
-
madde 174'e göre uzman ve uzman yardımcılarına teftiş, denetim ve soruşturma yetkisi verilmiş. denetim birimleri kaldırılıyor gibi
-
@paretowilfredo üstad peki sizce olumlu mu okdu bizim adimiza
-
@paretowilfredo Üstad 657 ye ek madde 44 konulmuş az önce gördüm. Taşra uzman ve yardımcılarına denetim ve teftiş görevi verilebilir diye. Muhtemelen burda yasal dayanağı oluşturulmuş. Muhtemelen Sgk denetmenlerini taşra uzmanı yapıp buradaki teftişi bize verecekler.
-
Iki ihtimal mevcut ya denetimi bolgeye atip birlesik yapi kurulabilir. Ya da dediginiz diger ihtimal soz konusu olacak tasrada kalinip denetim yetkileri bu sekilde devredilecek.
-
@baumol o zaman hali hazirdaki gorev yerlerimizi koruyacagiz oyle mi ustad?
-
@paretowilfredo üstad peki eskisi gibi 400 denetmen yardımcılığı ilanları yalan mı oldu ?
-
@stat91 Bence de korunacak. Görünen ünvan değişikliği yapılıp kadroyu koruyacaklar.
-
Dostlar su an sorularinizin hepsi yanitsiz. Diger khk yi beklemek zorundayiz net yanitlar icin.
-
Diğer khk ne zaman bilen duyan tahmin edebilen var mı?
-
@paretowilfredo Üstad ya taşra uzmanı olucaz ya da müfettiş. Make your choice
-
@paretowilfredo diğer cumhurbaşkanlığı kararnamesi ne zaman çıkar üstad