TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.

KPSS A
    rekabet kurumu uzman yardımcılığı
    103
    1085
    500473
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat @odtüsbky Son düzenleyen: Antimülakat

@odtüsbky evet kardeşim puanları baya iyi, alan netleri de 21-24-25-14 tahminen bu sınavın kafasını koparabilecek kadar iktisat ve hukuk bilgisi var. Ekonometri ve işletme çok sıkıntı yapmazsa mülakata kalır diye düşünüyorum.

kullaniciadi kusura bakma anlayamadım bir an. Açıkçası bende demek ki biraz fesatlık var diye düşündüm bir an, ilk aklıma gelen şeye bak, burcu burcu fesatlık kokuyor 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam ben temelim iyi olduğu ve su anda da ekonometri dersi aldığım için temel kavramlar ve temel matematiksel işlemlere bakacağım, önceki seneki sorularda gerçekten temel düzeyde kalmış sorular o yüzden kalın kalın kitaplar çalışmaya gerek yok diye dusunuyorum. Arkadaşınız için güzel ve anlaşılır bir ders notu ile genel kavramlara hakim olmak yeterli olur gibi ama o ders notunu bulmak sorun tabi 🙂

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@-Deficit- eyvallah kardeşim A.Ö.F. notlarını bulmuştu, onlara bakıyor şu aralar, seninde dediğin gibi, büyük bir aksilik olmaz ise, bu kısımlardan temel düzeyde sorular sorulur, bu nedenle de çoğu kişi ekstra bir çalışma yapmayacaktır.

Sen bunu söylemişken, aklıma hemen 2013 MUY yazılı sınavı geldi. Çok sağlam çalışmıştım, işletme iktisadı ve şirketler muhasebesi kısımlarını pas geçmiştim, nitekim yetişmemişti. Sınavda her şey çok iyi giderken 20 puanlık işletme iktisadi sorusu + 35 puanlık şirketler muhasebesi sorusu BANA KADERİMİN BİR OYUNUMU BU şarkısını söyletmişti 😞 Neticede 64 genel ortalama ile mülakata kalamamıştım!

? ? S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ?

@Antimülakat üniversite yıllarında ekonometri almış biri olarak ve sınava muhtemelen giremicek biri olsam da ders notu bulmaya çalışsın ekonometri 1 kafi gibi görünüyor..ankaradaysa ders notları satan fotokopicileri rahatlıkla bulabilirsiniz

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

kpss sonuç belgesini nasıl yüklediniz?

@Antimülakat yok hocam sorun yok

• Antimülakat
                Antimülakat @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ptriot tamamdır kardeşim, sağolasın sanırım adres olarak Akfonu işaret ediyorsun, oradaki adamada gıcık oluyorum ama şimdilik onun notları hayat kurtarır gibi duruyor 😞

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?

@Antimülakat o zaman bi de cebeciyi yoklayın:)

• ?

@Antimülakat hocam hayırlısı, böyle tesadüfler çalışılmayan konuların fırsat maliyetini arttırıyor. Tercihlerimizin mutluluk vermesi umuduyla... 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • K
                      kelmuh Son düzenleyen:

Kpss sonuç belgem iki sayfa ama basvuruda tek sayfa yuklenebiliyor anladığım kadarıyla basvuru yapanlar nasıl yukledi yardımcı olabilir misiniz ?

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • P
                        padmeamidala Son düzenleyen:

Mezuniyet belgesi için diplomayı mı taratmamız gerek yoksa e devletten indirilen yök mezun belgesi de olur mu sizce?

Ђ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ?
                          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

arkadaşlar merhaba. başvuru yaptım ama bana herhangi bir e mail vs gelmedi. size geldi mi?

• Ђ
                            Ђилаc_Mилован @padmeamidala Son düzenleyen: Ђилаc_Mилован

@padmeamidala Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:

Mezuniyet belgesi için diplomayı mı taratmamız gerek yoksa e devletten indirilen yök mezun belgesi de olur mu sizce?

Ben telefonla fotoğrafını çekip paint kullanarak gereksiz kısımları kırpıp öyle yükledim. Vesikalık fotoğraf için de aynı yöntemi uyguladım. İl göç başvurusunda da aynısını yapmıştım, problem olmamıştı. Umarım burada da olmaz. Çünkü başvurduktan sonra bir daha değiştirilmiyor.

@caletti bana mail gelmedi ama hak kazabırsak giriş belgesi mail olarak gelecekmiş

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • V
                              vurdugungololsun @kelmuh Son düzenleyen:

@kelmuh kpss sonuc belgesini açıp, ctrl P yaptıktan sonra gelen sayfada solda kagıt düzenini değiştirerek tek bir sayfaya sığdırabilirsin

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • V
                                vurdugungololsun @Ђилаc_Mилован Son düzenleyen:

@Ђилаc_Mилован jpg formatında istenildiğine göre telefonunuza indireceğiniz tarayıcı bir programla kolayca halledebilirsiniz. bu tarz programlar hem pdf hem de jpg formatında resmi cekilen belgeyi vermektedir. tavsiye program : CamScanner

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • aliveli
                                  aliveli Yasaklı @vurdugungololsun Son düzenleyen:

@vurdugungololsun bende başvuruları genelde camscanner kullanarak yaprdm 🙂

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • V
                                    vurdugungololsun @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli güzel program vesselam 😃

• K
                                      kelmuh @vurdugungololsun Son düzenleyen:

@vurdugungololsun yapabildim cok tesekkur ederim 😊

• T.R.Malthus
                                        T.R.Malthus Son düzenleyen:

Başvuru sonrasında mail veya sms vb. ile geri dönüş alınmıyor değil mi?Bende sıkıntı yok yani iyice paranoyak sinir hastası oldum bu ara....Nüfüs çok fazla...

Verbum Sat Sapienti Est

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • aliveli
                                          aliveli Yasaklı @T.R.Malthus Son düzenleyen:

@T.R.Malthus yok hocam olmuyor 🙂

• T.R.Malthus
                                            T.R.Malthus Son düzenleyen:

@aliveli teşekkürler. İşletme nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar?Var mı kaynak öneriniz?

Verbum Sat Sapienti Est

• 1
                                            • 2
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 8 / 55