Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kelmuh yani açıklamak icin referandum bekleniyor şeklinde degil de güvenlik soruşturmalarının sonuçlanması referandumdan sonraya denk geliyor seklinde anlıyorum hocam
-
@vurdugungololsun olabilir hocam Ama her türlü referandum sonrasına kalması kötü olur belirsizlikten yorulduk cünkü
-
Sanırım acı gerçekle yüzleşmek gerekecek. İçimden bir his bizimkinin de referandum sonrası aciklanagını söylüyor
-
@kelime9345 Aman hocam demeyin ya. Hızlı açıklıyor rekabet diye diye 3-4 ayı bulmayalim. Bence emniyet hala bitiremedi soruşturmayı. Bitirseler bürokratik bir engel çıkacağını sanmıyorum
-
@kelime9345 lütfen öle olmasın sabır taşı olduk sabrede sabrede artık
-
@zizek ah hocam sanırım nazar degdirdik rekabete umarım hissettiğim gibi çıkmaz ama insanı ister istemez umutsuzluğa sürüklüyorlar:(
-
@arafta hocam ya umarım olmaz benim de en son istediğim şey referandum sonrası açıklanması 30 kişinin çoğu eminim ki bir işte güçte çalışmadan bu sonucu bekliyordur. Emniyeti arıyorum günlerdir ama telefonu açan yok oradan bilgi almaya çalışıyorum ama o da nafile
-
@kelime9345 Emniyette sanırım geçiştirmek için bir cvp verdi sana:( hepimizin ömründen gidiyor gerçekten...üstelik yerleşemedğimiz için ilan kıtlığı olan şu dönemde çoğumız açılan ilanlara başvuruyoruz sıralamayıda etkilemiş oluyoruz..
-
Kurum içinden bilgi alabilecek birileri yok mu arkadaşlar ?
-
@kelime9345 hocam güvenlik soruşturması sonuçlanmamıştı cuma konuştuğumda
-
@aliveli Teşekkürler hocam
-
Dayanamayıp kurumu aradim arkadaşlar. Sorularımı çok nazik biri cevapladı.Güvenlik soruşturmasının hala devam ettiğini ve bu sürecin hızlanması için sürekli emniyeti aradıklarını, emniyetin cevabının " is yoğunluğunun çok olmasından dolayı gecikti" olduğunu söyledi. Ayrıca sonuçların az buçuk belli olduğunu ancak soruşturmaların bitmesini beklediklerini söyledi. Alabildigim bilgiler boyleydi arkadaşlar.
-
Kurumu arayan oldu mu bugun arkadaşlar ? Tekrar tekrar aramamak için sizlere sorayım dedim
-
Beni hala soran yok mahallede. Soruşturma sandığımızdan daha geç sonuçlanabilir. Benim anlamadığım @kelime9345 size neden 7-10 güne biter dediler
-
@zizek inanin bilmiyorum neden öyle dediler. Buraya da yazdım haber verme amaçlı ve herkesi beklentiye soktum kendim de dahil. Madem bitiremeyecekler neden gün verdiler bilemiyorum ama gerçekten inanılmaz hantallar ve bu da çok sinir bozucu.
-
Belki de referandum sonrasına bırakılması icin karar alınmıştır su ana kadar açıklanan pek yok sanırım. Hazine açıkladı ama güvenlik sorusturması yapmadı daha. Yani genel gidişat bence bu yönde
-
@kelime9345 dostum sorun değil iyiniyetli bilgi paylaştın nereden bileceksin...olsun şu rutin hayatımızda aksiyon heyecan oldu biraz beni de bildiğim kadarıyla soran eden yok halen
-
@kelime9345 Yanlış anlamayın hocam sizlik bir şey değil zaten. Hangi birimle konuşmuştunuz bir de biz arayalım
-
@zizek 03124624928 Bu numarayı aradım arkadaşlar direkt güvenlik soruşturması ile ilgili bilgi vermislerdi. Ancak sonraki aramalarimin hiçbirinde açan olmadı.
-
@arafta beni de soran yokk hocam yalnız değilsiniz