Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
benide soruyorlar
-
@sezginci hocam sizi ne zaman sordular? aciklanmayla ilgili bir cikarimda bulanabilir miyiz diye soruyum
-
@av.faruk emniyet yapıyormuş hocam.Khk ile gelen 657 sayıları gelen soruşturma şartından dolayı her kurum yaptırdığı için emniyet yetişemiyor galiba zamanında
-
Hakimligin henüz daha başlamamış mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak acaba o kadar kişi
-
@av.faruk Hâkimliği mit yapıyor sanırım o ayrı
-
@kelmuh geçen hafta sormuşlar.yakinda aciklanir
-
@sezginci yine de bence en az 2 haftası varmış gibi geliyor henuz cok az kişinin komşusuna soruldu gibi anlıyorum..
-
Yarın bizi bakkalı alıp mahalledeki karakola götüreyim bari belki işler hızlanır biraz
-
2 ay oldu vereli belgeleri, şimdiye kadar 30 kişiyi soruşturmuş olmaları lazımdı
-
hocam uzun zamandır bu kadar gülmemiştim allah razı olsun(sen en iyisi dediğini yap belki senin bakkalcıyı bekliyorlardır) @zizek
-
..............
-
@arafta hocam en azından benim bildiğim kadarıyla gelmedi
-
Aslında genel gruptan polis gelen de gelmeyen de yazarsa daha iyi olur genel bir görmüş oluruz böylece durumu
-
@kelmuh anladım tşkrler..bana gelenlerde sanırım başka kurum idi yanlış alarm
-
...........
-
@arafta aslında bunu demeniz iyi oldu çünkü polis gidenlerin çoğu hukuk grubu anladığım kadarıyla sadece bana mı gelmediler acaba diye düşünmeye başlamıştım
-
..........
-
.............
-
@arafta aynen hocam bilgi alabileceğimiz kimse yok bekleyip görcez artık hayırlısı olsun
-
Arkadaslar, bir arkadaşımın tavsiyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü nü aradım Rekabet Kurumu soruşturması 1 hafta ya da 10 gün sonra biter ve kuruma gider dediler.