Trump ve Biden: zafer kimin olacak?
-
Anketler yine ters köşe yapacak bence. 2016'da da Hillary'yi 10 puan önde gosteriyorlardı. Secim sonucu Hillary 0.5 puan önde bitirmişti ama Trump daha fazla eyalet delegesi kazandığı için seçimi kazanmıştı. Şuanda aynı şey tekrar ediyor. Anketler Biden'ı 10 puan önde gösteriyor ama Trump eyalet seçimlerinde hızla delegeleri topluyor. Hatta son yüz yüze tartışma da Biden petrol endüstrisinden geçiş yapıcaz diye pot kırdı ve özellikle ekonominin petrole dayandığı bazı eyaletlerde topyekun Trump'a oy geçişi olduğunu söylüyor anket şirketleri. Bana göre 2016 gibi bir sonuç olucak. Başa baş bir yarış. Ben Trump yine alır diyorum, totem yapalım, kötünün iyisi gelsin. Yoksa muhtemel bir Biden zaferi bizi moratoryum ilanına kadar götürür malesef...
-
Biz sana coronavirus ABD de 100 bin ile 240 bin kişinin ölümüne sebep olacak dediğinde bile vardır bir bildiği dedik. Bizi bırakma Çin virüslüm
-
Biden is a proven Castro puppet! Vote TRUMP
-
-
Haydi Trump bu sefer bizim için al bu maçı. Gerçi sonunda seninde değişme ihtimaline karşı temkinimide korumak istiyorum. Biden denilen köftehor şimdiden düşmanlığını aleni şekilde gösterdiği için şimdilik yanındayız.
-
@hakimaki benim de fikirlerim bu yönde trump kazanır diye düşünüyorum. ama trump kazansın kazanmasın dolar yükselişi devam edecek
-
Bugün oylar Trump reise...
-
@Superhero hocam Biden seçilirse vakit kaybetmeden CAATSA yaptırımlarını devreye sokacaktır ki bu Türk ekonomisinin tabutuna son çivi olur. Ama Trump gelirse üstüne birde senato çoğunluğunu alırsa, ki öyle gözüküyor, artık seçim derdi olmadığı için CAATSA tamamen rafa kalkacaktır. Bu döviz üzerinde aşağı yönlü ciddi bir rahatlama sağlar bence.
-
-
Sen bu kurtlar sofrasından
Çıkamazsan ona yanarım
Sen bu kurtlar sofrasından
Çıkamazsan ona yanarımŞerefli bayrağı burca
Dikemezsen ona yanarım
Şerefli bayrağı burca
Dikemezsen ona yanarımOy yiğidim oy civanım
Tüketme umutlarını
Oy yiğidim oy civanım
Tüketme umutlarınıZalimlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarım
Hainlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarımBu bir halkın davasıdır
Mazlumların duasıdır
Bu bir halkın davasıdır
Mazlumların duasıdır
-
Şu an sarı kurt önde. İnsallah yarın sabah 4 ile 5 arasında balkon konuşması yapacak....
-
seçimlerde son durum
-
ABD'de sandıklar ne zaman kapanıyor?
Gece 02.00'de ilk sandıklar kapanacak, sadece 19 delegeyi kimin kazandığını bileceğiz.
03.00'de 89 delege belli olacak (Florida)
04.00'te 333 delege (Pensilvanya, Michigan ve Texas)
05.00'te 421 delege
06.00'da 453
08.00'de 538.
-
-
Florida'da Trump önde.
Arizona'da Trump büyük fark attı. -
ABD seçimlerde son durum
-
@hayırlısı035 hocam fatih portakaldan iyi sunuyorsun
-
@adanali01
ABD seçim zamanında sokaklar ve elektronik oy verme yerleri.....
-
FLORIDA TOPLAM OY (1:45):
Cumhuriyetçi: 3.946.914 (+136.649) (+% 1.3)
Demokrat: 3.810.265 -
Arizona'da durumlar iyi.
23.000 fark var.