Trump ve Biden: zafer kimin olacak?
-
Bu seçimler bildiğimiz kadarıyla altın, dolar ve diğer araçların fiyatlarını epey etkiliyor. size göre trump kazanırsa altın ve dolar ne olacak? biden seçilirse dolar düşecek mi?
-
@canertekcann trump kazanırsa altın ve dolar biraz gevşer ama biden kazanırsa ortalık toz duman olacak gibi
-
@churcill bir de yatırımlar yapacak diye anladım. şu an türkiye ile fransanın arasında bir gerginlik var zaten
-
-
-
-
Biden alır.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: Trump ve Biden: zafer kimin olacak?
Biden alır.
Ortalık da toz duman olmaz bence. Siyahiler ve latin amerikalılar sandığa giderse ki gidecekler Biden kazanacak.
-
biden kazanırsa işimiz var, trump'ı sevmem ama o kazansın. Hem yerine kim gelecek ağbiii kılışdar mı, onda potansiyel yok bi kere (berber sohbetlerine ithafen)
-
@siyasalllııı
-
@hayırlısı035 hocam misvak caps ne allahaşkına hiç hazzetmem, espri yapmayı bilmeyen bir dergi. bomboşlar.
-
@babanınoglukemal internet ararken buldum. Çok dikkat etmedim.
-
@hayırlısı035 eyv
-
-
Asıl adı Davud Turan'dır. Baba tarafından Malatya, anne tarafından Ankara'lıdır. 1910' da ABD'ye göç etmişlerdir.
-
Biden son anketlere göre 10-11 puan önde götürüyor. Ama ABD'nin seçim sistemine göre fazla oy almak yetmiyor. Daha fazla sayıda delegeye sahip olmak gerekiyor. Gene de anketlere göre Biden kazanıyor. Aslında koronavirüs öncesi Trump'ın seçilme ihtimali yüksek görünüyordu fakat siyahi bir yurttaşın polis tarafından öldürülmesi ve sonrasındaki süreçler bir de ABD'nin koronavirüsün merkez üslerinden biri haline gelmesi Biden'ı seçimde favori yaptı. Seçimin ekonomiye etkisi nasıl olur bilmiyorum ama Biden kazanacakmış gibi hareket etmekte fayda var.
-
@SBF11 üzdün bizi...
-
@LioN don vito corleone'nin neyi oluyor tam olarak
-
Trt biden reklamı yaparak nereye varmak istemektedir?
-
günaydın