2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@Asım-Us bunu ben de çok merak ediyorum. Öngörüsü olan arkadaşlar nedenleriyle birlikte açıklarsa çok sevinirim.
-
Arkadaşlar merhaba, ilanda yazan başvuru formunu bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
-
@birdnest başvurular henüz başlamadı çünkü. Başlayınca erişime açılır diye düşünüyorum.
-
@amenis Teşekkür ederim, o halde pazartesi gününü bekleyeceğiz
-
@amenis hocam işletme bölümü için şunu söyleyebilirim: 2018de 87 puanla tam 100.sıradaydım. o puanla başvuru yapmıştım en son çıkan ilana. 89 ile kapattı. 2020 kpss den de yine 87 puan aldım fakat bu sefer 197.sıradayım. neredeyse 2 katı gerideyim aynı puanla. bu yıl kadro sayısı daha fazla olsa da geçen bu süre zarfında insanların yds nin önemini anlayıp puan aldıklarını da düşünüyorum. Ezcümle bu ilanda işletmenin 89-90'dan aşağı kapatmayacağıını düşünüyorum. 89 bile çok iyimser. o yüzden başvurmayı dahi düşünmüyorum
-
@nii-san basvurmaktan ne kaybedersiniz ki hocam. yine de basvurun
-
@beirutde telkininiz için teşekkür ederim. her yeni başvuru yeni bir umut oluyor insanın içinde fakat son 3-4 aylık süreçte 3 mülakattan elendim. umudum çok kalmadı açıkçası.
-
@nii-san mülakatlardan elenmek insanin bütün şevkini kırıyo haklisiniz
-
@nii-san son çıkan ilanda işletmeye 8 kişi çağırıldı bu sefer 2.5 katı aday yani 20 kişi çağırılacak. Yds almak çok kolay bir şey değil çok basite alıyor kiminle konuşsam ki 60 bile 0 dan başlayan birinin hemen alacağı bir puan değil. Ben 88 p24 ile başvuracağım bakalım artık
-
@nii-san teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ben de 92 puanla başvuracağım işletmeden fakat asla kesin gözüyle bakamıyorum şu ortamda. Merakımdan soruyorum o yüzden.
Fakat bana sorarsanız yine de başvurun. Modunuzu çok iyi anlıyorum ancak denemekten bi şey kaybedilmez arkadaşın da dediği gibi. -
@nii-san bence basvurun:) Hicbir kaybiniz olmayacagi garanti. Ancak siralamaya girmeyeceginiz garanti degil.
-
P-34 puanından başvuru yapacak olan var mı?
-
@SBF11 Ben 93 le başvurmak istiyorum da gelmez muhtemelen. Tek umudum 2019-2020 yds detayı
-
@Carpe-Vita Hocam ben de 98.47 ile başvuru yapacağım. Ben de 2019-2020 YDS detayından ötürü olabilir diyorum.
-
@SBF11 Kaç aldınız ydsden
-
@Carpe-Vita Dün aldım hocam.
-
@SBF11 Dün olduğunu biliyorum hocam söylemiştiniz daha önce ayın 14'ünde giricem sınava diye. Kastım kaç puan aldığınızdı ydsden
-
@Carpe-Vita Evet konuşmuştuk, söyleyince hatırladım hocam. 68.75 aldım.
-
RTÜK hesaplama yaparken KPSS puanının %50si, mülakat puanının %35ini ve yabancı dil puanının %15ini alıyormuş. Yani dil puanı yüksek olanlar muhtemelen mülakatta daha avantajlı olacaklar.
-
@SBF11 Hadi ya 1 soruyla kaçmış 70. Peşini bırakmayın hocam. Bu arada söylediğiniz kağıt üstünde öyle olabilir ama uygulamada mülakat belirliyor