2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@Carpe-Vita O konuda haklısınız hocam. Çok önemi yok bu puanların. Asgari şartı sağlamak yeterli. Gerisi mülakatın işi. YDS için de 80i geçene kadar devam edeceğim hocam. 1 soruyla Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığını kaçırmak üzdü ama canımız sağ olsun, yapacak bir şey yok. İnşallah şu RTÜK'te mülakatı görürüz hocam.
-
@SBF11 İnşallah hocam
-
@SBF11 97,5 ile başvuracağım hocam ben. Kurum noktasında çok kararsız kaldım ama sınava katılacağım.
-
@JABS Kurum noktasında neden kararsız kaldınız hocam?
-
@SBF11 Gönlüm Tika ve İletişim Başkanlığı gibi kendi yeteneklerimi daha rahat kullanacağım kurumlarda hocam, burada uluslar mezunu olarak muhtemelen yazışmalarla vs geçer zaman, kendimi ne kadar geliştirebilirim, yaptığım işten keyif alır mıyım gibi sorularım var kafamda. Ancak işsizlik de zor, en azından bir işe girersem mental olarak çok rahatlayacağım. Size de başarılar sınavda.
-
@JABS Ben de aynı soruları sordum kendime. Fakat işsizlik de insanın canına tak ediyor artık hocam dediğiniz gibi. Size de başarılar hocam.
-
Arkadaşlar eğitim bilgisi sistemde çıkmazsa diplomamızı postayla göndereceğiz sanırım. Normalde sistemde çıkıyor mu mezuniyet bilgisi geçen senelerden bilgisi olan var mı?
-
p19dan başvuracak olan var mı? varsa puanlarınızı yazabilir misiniz?
-
@dünyadanuzak hocam ben 100 puanla başvuracağım
-
@SBF11 Hocam bu arada benim puana gelir mi? yüksek gibi görünse de 4 kişi çağrılacak sonuçta.
-
İşletmeden (p24) başvuracaklar bu posta cevap vererek puanlarını yazabilirler. Kaçla kapatacağını tahmin etmeye çalışabiliriz belki böylece.
Ben 92 ile başvuracağım. -
@amenis 90
-
@JABS Hocam önümüzdeki insanlara bağlı. O yüzden bir şey diyemiyorum. Bir de 2020 KPSS sonrası P-34'ten yapılacak ilk alım bu sanırım. O yüzden sana da bana da gelmeyebilir. Belli olmaz.
-
@amenis 88
-
P24 89 ile kapatırsa güzel söverim
-
@nii-san hocam ben 2020 KPSS'den 88 aldım sıralamam 211, sizin 87 ile nasıl 197 oldu
-
@amenis 88
-
@JABS uluslararası ilişkiler için o kadar sıkıcı değil yurtdışı imkanı da var
-
@gpale geçen sene 8 kişi için 89 ile kapatmış bu sene 20 kişi girecek bence 87.9 felan ol lur diye düşünüyorum
-
@brzezinski Nasıl yani hocam? Biraz daha açar mısınız?